cipralex - informatii
as dori sa-mi spuna cineva mai multe despre cipralex.il iau de putin timp si as dori sa stiu daca are reactii adverse si in ce constau ele.
6 comentarii
Cipralex este un antidepresiv si are o lista lunga de reactii adverse printre care: insomnie, nervozitate, dificultati de concentrare, vise anormale, convulsii, halucinatii, iluzii, psihoze, palpitatii, hemoragie, infarct miocardic, tromboflebite, tulburari de vedere, voma, scaderea apetitului, constipatie, retentie urinara, scaderea libidoului, impotenta, cistita, acnee, transpiratii, dureri musculare, infectii respiratorii, febra, frisoane alergii etc...
eu am luat cipralex de mai bine de 2 ani si nu stiu cum sa fac sa nu mai iau...mi e teama ca iar nu o sa ma simt bine fara el.poate creaza dependenta .oare am ajuns dependenta de el
salut ajutati ma si pe mine. Am inceput sa iau si eu cipralex de 4 zile si ma simt mai rau decat inainte bine nu eram bine nici inainte dar acum e mai rau sunt mai panicat si mai nelinistit oare or disparea aceste reactii odata? k nu mai stiu ce sa mai fac
buna, andrei
este normal ca in primele zile sa se intensifice anxietatea, de aceea de obicei se prescrie un anxiolitic pt a te ajuta sa treci mai usor peste perioada asta.
in mod normal, dupa 14 zile incepe sa-si arate efectele benefice cipralexul si nu mai e nevoie de anxiolitic
este normal ca in primele zile sa se intensifice anxietatea, de aceea de obicei se prescrie un anxiolitic pt a te ajuta sa treci mai usor peste perioada asta.
in mod normal, dupa 14 zile incepe sa-si arate efectele benefice cipralexul si nu mai e nevoie de anxiolitic
eu iau cipralex de 2 luni, ma simt foarte bine, nu am nici o reactie adversa, am inceput sa gandesc numai pozitiv, totul in jurul meu imi pare mai frumos si pot sa plec unde vreau fara sa mi fie teama de nimic, luati cu incredere cipralex o sa va ajute cu siguranta!eu iau 5mg seara, deci doza minima, si sper sa renunt cu bine la el
Buna,
Din septembrie iau Cipralex, am luat 2 luni si Lexotan.
Problema cu ingrasatul...eu am slabit 10 kg in 3 luni, am tinut si o dieta dar am intrerupt dieta de ceva timp deoarece slabisem prea mult. Acum am o pofta nebuna de tot ce inseamna mancare mai ales dulciuri.Cred ca am pus 1 kg pe mine acum de sarbatori dar nu intru in panica inca...
Ma simt mai bine cu acest medicament dar mie cam frica sa nu raman dependenta.Eu am si hipertiroidie si sar parea ca si de acolo apar problemele.Sanatate tuturor!
Din septembrie iau Cipralex, am luat 2 luni si Lexotan.
Problema cu ingrasatul...eu am slabit 10 kg in 3 luni, am tinut si o dieta dar am intrerupt dieta de ceva timp deoarece slabisem prea mult. Acum am o pofta nebuna de tot ce inseamna mancare mai ales dulciuri.Cred ca am pus 1 kg pe mine acum de sarbatori dar nu intru in panica inca...
Ma simt mai bine cu acest medicament dar mie cam frica sa nu raman dependenta.Eu am si hipertiroidie si sar parea ca si de acolo apar problemele.Sanatate tuturor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 10Depresia se poate trata?
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 7Depresie, anxietate
- 7sufar de anxietate
- 3Coaxil de 12, 5mg efecte adverse Cardiaci?
- 2Remotiv si efectele adverse
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 0Antidepresive cu antibiotice.
- 0Efecte antidepresive
- 4AD si Anxietatea.
- 4Despre paroxetin
- 2Tratamente antidepresive
- 3Antidepresivele provoaca dureri de cap?
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 4Insomnie
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: