Lipsa apetit sexual, tratament cu antidepresive

10-02-2020
gabriells
Nu este medic/terapeut
gabriells
Buna seara,
Va scriu in ideea de a-mi acorda cateva sfaturi in legatura cu problema mea care ma macina de ceva timp si anume,
De cativa ani buni am urmat tratament cu antidepresive, schimband mai multe scheme, de 2ani urmand schema cu Coaxil 1/zi si Mirzaten 1/2 pe zi. In aceasta perioada eu nu am putut sa-mi mai fac o relatie deoarece nu mai simt aceeasi placere ca inainte fata de o fata, nu mai reusesc sa am o erectie normala si persista ejacularea precoce. Foarte rar reusesc sa am mai multe raporturi sexuale consecutive(numai cu ajutorul Marathon).Inainte sa merg la medicul meu as fi recunoscator daca as primi mai multe sfaturi de la persoane avizate sau care s-au lovit de aceasta problema.Multumesc.
4 comentarii
0
12-02-2020, ora 14:05
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Dacă problemele pe plan sexual au început de la schimbarea medicamentelor, discutați cu medicul psihiatru revizuirea tratamentului. In general, tratamentul psihiatric influențează apetitul sexual. In acest sens, puteți urma sedinte de consiliere psihologică la un psiholog clinician cu competențe pe sexologie.
0
13-02-2020, ora 20:18
gabriells
Nu este medic/terapeut
gabriells
nu stiu daca acest tratament a influentat apetitul sexual..eu de cand am avut acea cadere psihica, de 4ani, nu am mai avut o relatie stabila si cand am iesit cu cineva s-a rezumat doar la un act sexual si acela cu ejaculare precoce.medicul psihiatru mi-a relatat ca acest tratament nu imi influenteaza apetitul si totul este doar psihologic.
0
17-02-2020, ora 11:52
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E important Gabriel sa ai o discutie pe tema asta cu un psihosexolog. Desi e posibil sa fi citit pe net ca in ejacularea precoce ar fi indicate contactele sexuale succesive, nu in asta consta terapia acestui obstacol sexual.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
0
13-05-2020, ora 22:37
gabriells
Nu este medic/terapeut
gabriells
Buna seara,
Va scriu in urma vizitei la medicul psihiatru.I-am expus problema mea referitor la cele scrise mai sus si mi-a zis ca e normal sa-mi scada apetitul sexual si erectie slaba. Nu stiu ce sa mai fac pentru ca mi-a scazut si stima de sine.De o luna mi-am facut cu relatie si nu reusesc sa intretin mai multe raporturi sexuale duse la sfarsit. Am fost la urolog, i-am expus problema si mi-a dat Spedra o pastila la 3zile.Nici acesta nu da rezultate ft bune. Eu sunt din Slatina.Daca imi puteti recomanda un medic pe aceasta problema v-as fi recunoscator.Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul