Xanaxul si reactiile lui adverse

13-11-2010
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Iau xanax de 0 25 cate doua pe zi si astazi sunt si in perioada menstruatiei. Si am luat un xanax pe la ora 9 si am dormit doua ore.Cand m-am trezit am constat ca am vederea incetosata.Ma intreb cauza poate fi xanaxul???Sau din cauza menstruatiei
3 comentarii
0
14-11-2010, ora 12:24
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa fii putin ametita datorita la amandoua.e o zi frumoasa, ar fi bine dupa-amiaza sa iesi putin intr-un parc, la un film, sau te plimbi pur si simplu.te vei simti si te vei odihni mai bine diseara.
0
14-11-2010, ora 12:47
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Da doamna doctor am sa ies afara.Dv mereu imi dati sfaturi bune.si jncerc sa le pun in aplicare in fiecare zi cate putin.
0
12-08-2011, ora 15:10
niky85
Nu este medic/terapeut
niky85
Buna ziua, am si eu o intrebare ptr doamna doctor. Am 25 ani, si cu cateva luni in urma am inceput sa sufar de atacuri de panica, am ajuns chiar si la urgenta, deoarece nu mai puteam respira, si acolo mi s+a spus ca nu am nimic la inima, ca e posibil sa fie atac de panica. Medicul de familie mi+a prescris XANAX, 1/2 seara si MAGNE B6. Acum, fiind a doua zi de xanax, ma simt ametita, desi iau numai seara, si as vrea sa renunt definitiv si sa+l inlocuiesc cu ceva care nu creaza dependenta. Va rog din suflet, ce imi puteti recomanda, chiar homeopat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rezistența la antidepresive ar putea avea legătură cu metabolismul
  • Un pas important în combaterea efectelor negative ale tratamentului antidepresiv
  • Antidepresivele pot slăbi rezistența oaselor prin încetinirea regenerării lor
  • Este permis alcoolul dacă iau antidepresive?
  • Cum acționează antidepresivele?
  • Antidepresivele pot fi luate în sarcină?
  • Antidepresivele sunt compatibile cu alăptarea?
  •