Xanaxul si reactiile lui adverse
Iau xanax de 0 25 cate doua pe zi si astazi sunt si in perioada menstruatiei. Si am luat un xanax pe la ora 9 si am dormit doua ore.Cand m-am trezit am constat ca am vederea incetosata.Ma intreb cauza poate fi xanaxul???Sau din cauza menstruatiei
3 comentarii
E posibil sa fii putin ametita datorita la amandoua.e o zi frumoasa, ar fi bine dupa-amiaza sa iesi putin intr-un parc, la un film, sau te plimbi pur si simplu.te vei simti si te vei odihni mai bine diseara.
Da doamna doctor am sa ies afara.Dv mereu imi dati sfaturi bune.si jncerc sa le pun in aplicare in fiecare zi cate putin.
Buna ziua, am si eu o intrebare ptr doamna doctor. Am 25 ani, si cu cateva luni in urma am inceput sa sufar de atacuri de panica, am ajuns chiar si la urgenta, deoarece nu mai puteam respira, si acolo mi s+a spus ca nu am nimic la inima, ca e posibil sa fie atac de panica. Medicul de familie mi+a prescris XANAX, 1/2 seara si MAGNE B6. Acum, fiind a doua zi de xanax, ma simt ametita, desi iau numai seara, si as vrea sa renunt definitiv si sa+l inlocuiesc cu ceva care nu creaza dependenta. Va rog din suflet, ce imi puteti recomanda, chiar homeopat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 13As vrea si eu un sfat...
- 32Depresie sau altceva?
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 22Valdoxan-urgenta!
- 1tratament de multi ani cu antidepresive si nu ma simt bine, simt ca nu au niciun efect
- 1Antidepresive si antiplachetare
- 10Anxietate generalizată
- 3Intrebare: De ce unele antidepresive ajuta si altele nu?
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 3Anixietate
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 1Tratament cu seroxat.
- 2Tratament ADHD
- 7Antidepresive pentru schizofrenie
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
- 2In cat timp isi face efectul anafranil?
- 10Cipralex și spitomin
- 0Lista medicamentelor antidepresive din Romania
- 3Trittico depresie
Mai multe informații despre: Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: