Xanaxul si reactiile lui adverse
Iau xanax de 0 25 cate doua pe zi si astazi sunt si in perioada menstruatiei. Si am luat un xanax pe la ora 9 si am dormit doua ore.Cand m-am trezit am constat ca am vederea incetosata.Ma intreb cauza poate fi xanaxul???Sau din cauza menstruatiei
3 comentarii
E posibil sa fii putin ametita datorita la amandoua.e o zi frumoasa, ar fi bine dupa-amiaza sa iesi putin intr-un parc, la un film, sau te plimbi pur si simplu.te vei simti si te vei odihni mai bine diseara.
Da doamna doctor am sa ies afara.Dv mereu imi dati sfaturi bune.si jncerc sa le pun in aplicare in fiecare zi cate putin.
Buna ziua, am si eu o intrebare ptr doamna doctor. Am 25 ani, si cu cateva luni in urma am inceput sa sufar de atacuri de panica, am ajuns chiar si la urgenta, deoarece nu mai puteam respira, si acolo mi s+a spus ca nu am nimic la inima, ca e posibil sa fie atac de panica. Medicul de familie mi+a prescris XANAX, 1/2 seara si MAGNE B6. Acum, fiind a doua zi de xanax, ma simt ametita, desi iau numai seara, si as vrea sa renunt definitiv si sa+l inlocuiesc cu ceva care nu creaza dependenta. Va rog din suflet, ce imi puteti recomanda, chiar homeopat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 5Depresie endogena sau exogena? Antidepresive sau nu?
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 2combinatie medicamente antidepresive si pentru somn
- 2ce este mai bun
- 8depresia
- 2Remotiv si efectele adverse
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 2Antidepresivele dau energie?
- 5Cola
- 2Antidepresive si alcool
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 3Antibiotic si antidepresiv
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 3Anixietate
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 3Spravato spray
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Antidepresivele