Despre Antipsihotice si kg in plus
Am luat in greutate foarte mult de la antipsihotice si fac tratament antipsihotic incontinuare daca stie cineva cum pot slabi macar oleaca, daca exista un medicament s-au un leac ceva orice si ma poate ajuta cineva sa imi scrie in comentarii s-au pe adresa de email daniel53036@uahoo.com
4 comentarii
Medicamentele menționate favorizează creșterea în greutate. Reduceți cantitatea de mâncare și faceți mult mai multă mișcare. Fără mișcare nu se poate slăbi.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
vezi sa nu renunti prea mult la mancare. incearca sa te mentii la 2000 calorii si pe laga asta sport aerobic + greutati. aerobic 15 min pe zi (aerobic de intensitate crescuta, cum ar fi alergatul), sau aerobic 60 min (intensitate scazuta, cum ar fi mersul pe jos), iar greutati de 3 ori pe saptamana pana la epuizare pe grupe de muschi
esti intrun cerc vicios ca si ceilalti care i-au antipsihotice...depinde de gena ta, dar da trebuie si sa mananci si sport..dar nu garantez ca poti slabi f mult..mai ales daca e pe toata viata tratamentul.dar e bine sa faci ce a spus xtreme07..bafta!
Poti incerca sa iei antipsihoticele cu topiramat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 12Seroquel - nas infundat
- 13Zyprexa + Alcool
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 12Sete mare pe timpul noptii - mi se usuca gatul des
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 1Romparkin
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 3Risperidonă
- 1Antipsihotice pentru impresii
- 6Stiti antipsihotice sub forma de solutie lichida pt administrare orala?
- 16Vitamina b12 cu antidepresive și antipshiotice
- 17Despre Risperidona
- 5Rezistenta la antipsihotice??
- 12Care antipsihotice dau depresie?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: