Produsele apicole contraindicate daca luam tratament cu antipsihotic?
Nu stiti oare, produsele apicole sunt contraindicate daca luam tratament cu neuroleptice/antipsihotice?
Stiu ca dr meu mi-a zis ca nu am voie cu nici un tratament naturist in timpul tramaentului cu antipsihotice, si ma intreb o are o fi valabil si pt produse apicole?
Multumesc.
PS: Mi se pare foarte frustrant ca nu mai puteam face tratamente naturiste in timpul antipsihoticelor.:(
Stiu ca dr meu mi-a zis ca nu am voie cu nici un tratament naturist in timpul tramaentului cu antipsihotice, si ma intreb o are o fi valabil si pt produse apicole?
Multumesc.
PS: Mi se pare foarte frustrant ca nu mai puteam face tratamente naturiste in timpul antipsihoticelor.:(
3 comentarii
V-au zis asa ca sa se acopere ei si excluda orice responsabilitate pentru ca nu au experienta in legatura cu aceste aspecte.
Exista medicamente naturiste, ex, Ulei de Evening Primrose, Ulei de Luminita Noptii, care se da pt dereglari hormonale si pe care scrie ca nu e indicata in bolile psihice.
Nu cred ca exista tratament cu produse apicole contraindicat in bolile psihice, dar cred ca totul trebuie incercat si luat cu masura. Daca vreun anumit tratament naturist va agita sau va da insomnie, e recomandat sa renuntati la el.
Exista medicamente naturiste, ex, Ulei de Evening Primrose, Ulei de Luminita Noptii, care se da pt dereglari hormonale si pe care scrie ca nu e indicata in bolile psihice.
Nu cred ca exista tratament cu produse apicole contraindicat in bolile psihice, dar cred ca totul trebuie incercat si luat cu masura. Daca vreun anumit tratament naturist va agita sau va da insomnie, e recomandat sa renuntati la el.
Daca vrei sa iei polen de ex, ia si tu doar o lingurita si doar o perioada scurta. S-ar putea ca mai mult sa te agite. Incearca, testeaza.
Eu am facut artroza. Nu am voie medicamente alopate de artroza. Ce sa fac acum ? Sa stau cu durerile si sa nu incerc deloc naturiste ca nu stiu medicii cine cu ce reactioneaza ? Sa fie sanatosi. O sa incerc ca nu am incotro.
Eu am facut artroza. Nu am voie medicamente alopate de artroza. Ce sa fac acum ? Sa stau cu durerile si sa nu incerc deloc naturiste ca nu stiu medicii cine cu ce reactioneaza ? Sa fie sanatosi. O sa incerc ca nu am incotro.
Aha inteleg cazul tau. Eu insa m-am hotarat intre timp, sa fiu cuminte si sa mai rabd max un an pb cu tiroida. Si apoi cand ies de pe antipsihotic sa intru pe tratament cu produse apicole pt tiroida. Mi-e sa nu dau cu piciorul la 2 ani de tratament si apoi sa anuleze complet efectul antipsihoticelor si sa fie ca si cand as intrerupe brusc tratamentul. Poate am sanse sa renunt complet la tratament... desi nu stiu. Mi-am amintit ca si in spital sub antipsihotice multe si tari aveam insomnie. :( Deci nu stiu in ce masura erau de la ceaiuri. Sua poate ceaiurile au derelgat tot sistemul somn-veghe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 47tulburare psihotica
- 24Oboseala la efort fizic alert (gen alergat, sarit etc.) pe antipishotice (neuroleptice)?
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 5Rispolept
- 3A luat sau ia cineva Leponex, cum va simtiti? Cand se administreaza seara sau dimineata?
- 1Cum se poate renunța la tratament cu Xeplion?
- 4Efecte adverse după tratament cu Rispolept
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 6Antipsihotice care nu provoacă agitatie
- 4Criza olanzapina
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 0Antipsihotic Davunetide
- 6Quetiapina
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 6Stiti antipsihotice sub forma de solutie lichida pt administrare orala?
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 1Alt antipshiotic
- 3Rispolept solutie orala
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: