mentruatii cam ciudate...un rasp va rog:(
prietena mea, de 2 luni incoace are menstruatie cam ciudata, vine la timp, nu intarzie, dar prima luna a venit normal, si a venit 5 zile(pe ea o tinea 3), si de dimineata curgea f mult sange, iar spre seara f putin...iar la a 2a, a fost pe jumate cat venea normal, primele 2 zile culoare normala iar a 3a zi i-a venit de culoare maro.(vreau sa spun ca a avut simptomele cand ii vine ciclul, toate).
Oare de ce a venit culoare maro?(posibil din cauza unei raceli, pt ca inainte sa.i vina amandoua menstruatii, tot o durea jos, si a durut-o si cand face-a pipi).
SI mai vreau sa intreb ceva, e posibil sa ramana gravida daca a intrat putin varfu la 'puta' in pasarica ei(in ziua cand i s.a terminat prima menstruatie din care spune-am mai sus)?
Oare de ce a venit culoare maro?(posibil din cauza unei raceli, pt ca inainte sa.i vina amandoua menstruatii, tot o durea jos, si a durut-o si cand face-a pipi).
SI mai vreau sa intreb ceva, e posibil sa ramana gravida daca a intrat putin varfu la 'puta' in pasarica ei(in ziua cand i s.a terminat prima menstruatie din care spune-am mai sus)?
6 comentarii
am uitat sa spun, ca de ieri are niste dureri in partea de jos, ea spune ca ar fi de uter.din ce cauza ar putea fi? di cauza unei posibile saricini?..
aceste dureri si menstruatii cum le zici tu iudate desi nu sunt ciudate deloc sunt lucruri firesti in viata unei femei pot fi cauz aunei raceli, sau a unei dereglari hormonale. totusi ati putea sa asteptati si sa faceti sex dupa ce ii trece menstruatia, si ink ceva sunteti tineri incepeti si va protejati, prezervativ, anticonceptionale.
1.nu e insarcinata
2.sangerarile maronii sunt perfect normale, in special spre terminarea menstruatiei(sangele se oxideaza)
3.folositi anticonceptionale sau prezervative daca nu vreti sa va stresati lunar cu posibilitatea unei sarcini
2.sangerarile maronii sunt perfect normale, in special spre terminarea menstruatiei(sangele se oxideaza)
3.folositi anticonceptionale sau prezervative daca nu vreti sa va stresati lunar cu posibilitatea unei sarcini
Nu este insarcinata si din cate spui tu, nu-i nimic in neregula cu menstruatia ei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11sarcina si ciclul
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 14oare sunt insarcinata?
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 7anticonceptionalele yaz
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 2menstruatie maronie
- 1Dureri Urinare + cheaguri sange si sange la final
- 1Menstruație închisă la culoare
- 2Mestruatie in cantitate mica
- 0Sunt însărcinată?
- 0Gastrita h. pylori + infectie urinara? sfaturi
Mai multe informații despre: Durerea la urinare ciclul menstrual menstruatia maronie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: