ciclu dereglat
buna ziua tuturor, ma confrunt si eu cu o problema ginecologica.Acum sapte luni am dat nastere unui baietel prin cezariana totul bine si frumos, dupa 3 luni de la nastere mi-a venit menstruatia fara dureri, fara singerare puternica, menstruatie normala acum totul a lut-o razna luna trecuta mi-a venit luna asta nu, specific ca nu sunt insarcinata nu ma doare nimic oare ce se intimpla ?Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau e cazul sa-mi fac niste analize ?problema e ca nustiu unde sa ma duc la ginecolog sau endocrinolog.
3 comentarii
La ginecolog.Si fa-ti si un test de sarcina.
Nici unul din medicii de mai sus nu te poate ajuta. Tratamentele date de acestia iti vor dauna cu siguranta.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 8am o intarziere de menstruatie de o saptamana
- 5Menstruatie neregulata -amenoree - SOP
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 7gravida sau bolnava?
- 3de vreo 2 ani am ciclu neregulat
- 4Sangerari vaginale neregulate
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 0sangerari neregulate
- 1Ciclu neregulat
- 5as putea fi insarcinata ?
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: