ciclu dereglat
buna ziua tuturor, ma confrunt si eu cu o problema ginecologica.Acum sapte luni am dat nastere unui baietel prin cezariana totul bine si frumos, dupa 3 luni de la nastere mi-a venit menstruatia fara dureri, fara singerare puternica, menstruatie normala acum totul a lut-o razna luna trecuta mi-a venit luna asta nu, specific ca nu sunt insarcinata nu ma doare nimic oare ce se intimpla ?Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau e cazul sa-mi fac niste analize ?problema e ca nustiu unde sa ma duc la ginecolog sau endocrinolog.
3 comentarii
La ginecolog.Si fa-ti si un test de sarcina.
Nici unul din medicii de mai sus nu te poate ajuta. Tratamentele date de acestia iti vor dauna cu siguranta.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8test de sarcina - recomandare
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 17oare sunt insarcinata?
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 5anticonceptionalele si fumatul...
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 5oare ce mi se intampla?:(
- 9Sarcina sau nu...?
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 2ciclu neregulat
- 9Menstruatie neregulata, ovare micropolichistice si acnee
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 6am din nou fibrom?
- 0Menstruatie neregulata
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: