Cicatrizant puternic pentru rana
Buna ziua,
am 21 de ani si ma confrunt de aproximativ un an de zile cu o rana de aprox 2 mm patrati in zona spatelui cam 2 cm de la coccis. Sangerarea apare destul de des, probabil datorita miscarii locomotorii; mentionez ca stau pe scaun 9 ore la birou.
Imi puteti recomanda un cicatrizant puternic care sa opreasca sangerarea/grabeasca vindecarea avand in vedere conditiile specificate?
Multumesc!
NG
am 21 de ani si ma confrunt de aproximativ un an de zile cu o rana de aprox 2 mm patrati in zona spatelui cam 2 cm de la coccis. Sangerarea apare destul de des, probabil datorita miscarii locomotorii; mentionez ca stau pe scaun 9 ore la birou.
Imi puteti recomanda un cicatrizant puternic care sa opreasca sangerarea/grabeasca vindecarea avand in vedere conditiile specificate?
Multumesc!
NG
1 comentarii
Buna seara! Eu as zice ca este bine sa faci un consult la Chirurgie sau Chirurgie Plastica. Ar putea fi o escara, dar fiindca ulceratia are o evolutie de 1 an de zile, as propune excizia ei in limite de siguranta oncologica si examen histopatologic( ar fi util si un examen histopatologic extemporaneu ); defectul rezultat, in functie de marime, conditiile locale, ar putea fi inchis prin sutura directa sau utilzand un lambou ;numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cicatrici provocate de arsuri
- 31cicatrici si semne
- 3am si eu o problema
- 9vaccin bcg
- 3Muscatura caine - cicatrice ?
- 10cicatrici lasate de varsat de vant
- 4urme lasate de cosuri
- 2cicatrici mari si urate!!
- 1cicatrice cheloida la copil
- 1cicatrice pe fata
- 2Cum pot "sterge" sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 2cicatrice zona poplitee
- 1Cicatrici mari post-acneice
- 3Cicatricile mă complexează
- 2Cicatrice sensibila după multiple operatii de chist pilonidal
- 3cicatrice hipercroma
- 0Cicatrici problema
- 2Caut un chirurg estetician (persoana deschisa), pentru revizia unei cicatrici.
- 0Neurinom
- 2cicatrice pe buza
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: