chist osos: urmari, recuperare...
imi poate spune cineva ce urmari lasa un chist osos si cat este perioada re recuperare la un baiat de 15 ani
5 comentarii
Buna seara!
In principiu o tumora osoasa trebuie biopsiata pentru a avea un diagnostic. Pana dupa diagnosticul de certitudine anatomo-patologic (prin biopsie) puteti avea doar un diagnostic de suspiciune, pe baza examenului radiologic.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu,
Chirurg Glezna si Picior
In principiu o tumora osoasa trebuie biopsiata pentru a avea un diagnostic. Pana dupa diagnosticul de certitudine anatomo-patologic (prin biopsie) puteti avea doar un diagnostic de suspiciune, pe baza examenului radiologic.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu,
Chirurg Glezna si Picior
Buna seara .eu am un chist osos operat de 3 ori pana acum(de trei ori mi-au scos acel os, dar cu complicatiile ce le-am avut am ajuns sa fiu operata de 7 ori pana acum). (la mana dreapta).nici bine nu sa vindecat locul acela ca mi sa facut iar un chist la cativa mm de ultimul, mi sa pus dignosticul de CHIST SINOVIAL RADIOCARPIAN RECIDIVAT, doar ca nu este sinovial ci este un os in toata regula stiu asta de la doctori, si pt ca am vazut acele oase care mi sau scos :-) , mentionez ca am niste cicatrici foarte urate, dar nu ma deranjeaza asta cat ma deranjeaza durerile foarte puternice, de cate ori am fost operata nu mi sa facut niciodata o analiza..sau macar sa ia o biopsie de acolo, absolut nimic, sincer nu mi se pare normal dar mam lasat pe mana doctorilor.acum urmeaza sa plec la szeged sa vad ce spun si cei de acolo :-(( .POT VA ROG SA PRIMESC UN SFAT, SINCER SUNT DISPERATA.
Buna ziua!
Aceste chisturi teno-sinoviale ale pumnului (radio-carpiene) recidiveaza frecvent, motiv pentru care nu trebuie operate...
Nu aveti mare lucru de facut, decat sa opriti o perioada aceste operatii.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu,
Chirurg Glezna si Picior
Aceste chisturi teno-sinoviale ale pumnului (radio-carpiene) recidiveaza frecvent, motiv pentru care nu trebuie operate...
Nu aveti mare lucru de facut, decat sa opriti o perioada aceste operatii.
Cu deosebita stima,
Marius Uscatu,
Chirurg Glezna si Picior
inteleg.dar osul continua sa creasca si imi apasa pe nervi si pe tendoane, am uitat sa mentionez ca ma fost atins un nerv si nu prea simt partea superioara a mainii, nu m-ar deranja daca ar creste fara sa ma doara, am nitse dureri insuportabile, mai ales cand scriu, sau nu mai vb atunci cand ridic un pahar cu apa, sau se schimba vremea, acest chist sa format in urma unei lovituri acum 4 ani.
Buna seara!
Chisturile teno-sinoviale au continut strict lichidian, motv pentru mai intai se incearca punctionarea lor, si abia mai apoi se trece, peste ani de zile, la interventie chirurgicala (grevata de recidive numeroase).
Pentru leziunea nervului ar trebui sa consultati repede un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Chisturile teno-sinoviale au continut strict lichidian, motv pentru mai intai se incearca punctionarea lor, si abia mai apoi se trece, peste ani de zile, la interventie chirurgicala (grevata de recidive numeroase).
Pentru leziunea nervului ar trebui sa consultati repede un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 8nu stiu ce se intampla
- 37ganglion marit dupa ureche
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 5Aritmii - probleme cu inima - nervozitati. Ce tot am?
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 4Despre vocea subtire la adolescent
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 7copil de 13 ani doreste sa slabeasca.. 180 inaltime si 100 de kg
- 6o fi anexita?
- 5Durere la atingerea glandului
- 4Pete albe pe penis
- 11De ce mă doare în partea stângă când alerg?
- 7greutateconstanta chiar daca fac miscare
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
- 2bube penis de 3-4 ani
Mai multe informații despre: Chistul osos Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: