penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
Nu sunt sigur daca acesta este locul corect unde sa postez...dar daca stiti ajutati-ma
Am aproape 14 ani... Si penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin capul atata tot...! nu as vrea sa ma duc la un doctor...se poate face in timp decalotarea "totala" ? Sau e ceva ce trebuie rezolvat mentionez ca sunt virgin si nu am avut niciodata probleme cu penisul.
Multumesc
Am aproape 14 ani... Si penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin capul atata tot...! nu as vrea sa ma duc la un doctor...se poate face in timp decalotarea "totala" ? Sau e ceva ce trebuie rezolvat mentionez ca sunt virgin si nu am avut niciodata probleme cu penisul.
Multumesc
6 comentarii
Se pare că 55 % dintre băieţi prezintă imposibilitatea decalotării complete. Se va rezolva de la sine la primul contact sexual. Va fi o mică neplăcere locală, numită popular "ruperea aţei".
Dl dr Mihnea, am 29 de ani, am avut contacte sexuale destule, dar ata nu s-a rupt nici acum dupa o activitate sexuala destul de bogata. Ma cam deranjeaza acest lucru. Ce as putea face? Multumesc
sau la ce medic trebuie sa merg pentru problema mea?!
am si eu o problema am 14 ani si ma voi exprima popular ma scuzati dar nu stiu denumirile deci in momentul cand penisul meu este mort il pot decalota(daca se spune asa daca nu beli)dar cand este sculat nu pot...spatiul fiind stramt si asta nu ma ingrijoreaza ma ingrijoreaza faptul ca eu cand facem baie sau dush nu eram obisnuit sa decalotez penisul si acum am descoperit ca o parte din preput este lipit de cap nu stiu daca am avut vro operatie cand eram mic fiindumi rusine sa intreb dar pot spune ca am o dunga maro-neagra pe spatele penisului ma puteti ajuta...cu un sfat
Am si eu o problema..chiar mi se pare grava, , ,
Pana akm ceva zile puteam decalota penisul in intregime in stare erecta fara durere..iar akm nu-l mai pot decalota complet in stare erecta...si in stare normala trb sal decalotez usor pt k astfel ma doare...
PUteti sa ma ajutati si pe mine
Pana akm ceva zile puteam decalota penisul in intregime in stare erecta fara durere..iar akm nu-l mai pot decalota complet in stare erecta...si in stare normala trb sal decalotez usor pt k astfel ma doare...
PUteti sa ma ajutati si pe mine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am observat ca mi-au crescut fire de par pe penis
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 27pete -albinoase- pe pielea penisului
- 44penisul meu ciudat
- 8Capul penisului iritat (rosu)
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 10Crapaturi pe capul penisului
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 7Masturbarea slabeste?
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 5Acnee în zona fruntii a nasului şi a bărbiei.. cum scap?
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 3intrebare piele penis
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 2Nedezvoltarea penisului?
- 1Umflatura in varful penisului
- 13penis decalotat de tot si cand e in stare flasca si cand e in stare de erectie
- 0il manca capul penisului
- 3Probleme
- 2Problema penis de la sala de forta ?
Mai multe informații despre: Adolescentul Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: