Ce vrea de fapt de la mn?:((
Buna!!!Ma numesc Maria si am 15 ani si jumatate...si sunt cu un baiat de 6 luni...bineinteles, cand ne desparteam, cand ne impacam...din diverse motive...si cel mai mult pt ca sunt f geloasa...el are 19 ani, si este pt mn, cel mai cel...si multe fete si'ar dori sa stea cu el...si multi sunt impotriva noastra si spun tot felu' de minciuni...ultima data am stat despartiti 2 sapt...si vineri cand am iesit in oras, m'a sunat sa ne intalnim...si a venit cu masina...si ne'am plimbat...si mi'a spus ca pt el sunt o fata speciala, si ca are f multe slabiciuni la mn, mai ales ca eu am parul cretz, si el este innebunit dupa cretze...dar ca, stiu si eu ce varsta are el, si ca atunci cand ma saruta, nu poate sa nu ma atinga...si de la atins s'ar ajunge in alta parte, si stie ca sunt mik si nu vreau...si ca isi doreste sa aiba in continuare o relatie cu mn...dar...vrea si altcv...si i'am zis clar ca nu se poate...ne'am mai plimbat cu masina..si la un moment dat am inceput sa ne sarutam, si pur si simplu nu ne mai opream...dupa ce ne'am oprit m'a intrebat ca de ce il fac sa ma doreasca atat de mult.si am mai stat putin si m'a dus acasa...si de atunci el considera ca ne'am impacat...ma suna cum facea si inainte, ne'am mai intalnit de vreo 2 ori...si de fiecare data imi spune ca orice gest de'al meu il face sa ma doreasca din ce in ce mai mult...si nu stie cat poate sa se mai abtina...si nush ce sa fac...il iubesc atat de mult si nu vreau sa ne despartim...dar ma consider si prea mik sa'mi incep viata sexuala...ce ma sfatuiti?
10 comentarii
tu ai gandit bine ca esti prea mica, viata sexuala isi are si ea rostul ei.daca prietenul tau te iubeste cu adevarat te asteapta sa te pregatesti si fizic si mental pentru a deveni iubiti.parerea mea este sa mai astepti, iubirile la varsta aceasta vin si trec, ai destula vreme pentru toate.sa ai mintea luminata ca acum, multa sanatate si noroc.
Multumesc frumos!!!astept si alte pareri...
La varsta lui (şi cam la orice vârstă), băieţii vor sex. La vârsta ta (şi cam la orice vârstă), fetele vor dragoste. Atunci, ei "intră în negociere" în felul următor: "uite, tu îmi dai sex, eu îţi dau dragoste". Sau mai mult: "dacă nu îmi dai sex, eu nu îţi dau dragoste". În felul acesta, multe fete cedează sperând să câştige. Dar pierd întotdeauna. Dezavantajele vieţii sexuale premature sunt multiple: spirituale, psihologice şi medicale.
"Da, dar legătura sexuală vine să întărească legătura de iubire" auzim adesea. Aşa ar părea logic, la prima vedere. Dar nu este aşa, ne spun sociologii. De exemplu, un studiu publicat în "Demography" (numărul din noiembrie 1991) de Teachmann şi alţii subliniază că, la vârsta liceului, un cuplu care îşi începe viaţa sexuală mai rămâne un cuplu în medie.21 de ZILE. Adică zilele lui, ca şi cuplu, sunt numărate.
Eu cred că vei cunoaşte şi alţi băieţi. Toţi se vor arăta încântaţi de tine. Acesta, de părul tău creţ. Altul, de ochii nu-ştiu-cum. Altul, de altceva. În realitate, toţi vor dori să te aibă în pat cât mai repede. Cumpănind bine, alege-l pe acela capabil să facă pentru tine un mic sacrificiu. Nu-i cere nici floarea adâncurilor adusă din Marea Nemuririi, nici Lâna de Aur adusă din Constelaţia Andromeda. Cere-i să aibă un pic de răbdare. Dacă va fi capabil de acest mic sacrificiu, atunci viaţa împreună cu un astfel de băiat poate fi o continuă duminică. Dacă nu va fi capabil, probabil că nu veţi avea viaţă multă viaţă împreună, indiferent că îi cedezi sau nu acum. Dar, dacă îi cedezi, nimic nu va mai fi la fel.
"Da, dar legătura sexuală vine să întărească legătura de iubire" auzim adesea. Aşa ar părea logic, la prima vedere. Dar nu este aşa, ne spun sociologii. De exemplu, un studiu publicat în "Demography" (numărul din noiembrie 1991) de Teachmann şi alţii subliniază că, la vârsta liceului, un cuplu care îşi începe viaţa sexuală mai rămâne un cuplu în medie.21 de ZILE. Adică zilele lui, ca şi cuplu, sunt numărate.
Eu cred că vei cunoaşte şi alţi băieţi. Toţi se vor arăta încântaţi de tine. Acesta, de părul tău creţ. Altul, de ochii nu-ştiu-cum. Altul, de altceva. În realitate, toţi vor dori să te aibă în pat cât mai repede. Cumpănind bine, alege-l pe acela capabil să facă pentru tine un mic sacrificiu. Nu-i cere nici floarea adâncurilor adusă din Marea Nemuririi, nici Lâna de Aur adusă din Constelaţia Andromeda. Cere-i să aibă un pic de răbdare. Dacă va fi capabil de acest mic sacrificiu, atunci viaţa împreună cu un astfel de băiat poate fi o continuă duminică. Dacă nu va fi capabil, probabil că nu veţi avea viaţă multă viaţă împreună, indiferent că îi cedezi sau nu acum. Dar, dacă îi cedezi, nimic nu va mai fi la fel.
Eu nu cred ca el te iubeste, mai ales ca spui ca va certati mereu.Daca te-ar fi iubit ar fi fost dispus sa te astepte, luand in considerare si varsta ta...Si daca spui ca la fiecare iontalnire iti deschide subiectul asta, asta intareste ceea ce ti-am spus eu...Si iti pot spune ca nu este iubire ceea ce simti, cel putin nu acea iubire adevarata...si cu timpul o sa imi dai dreptate.Si chiar daca tu il iubesti, nu cred ca iti este de folos faptul ca el vrea un singur lucru...dovada faptul k iti spune k vrea o relatie, dar doar daca.:-s acum hotararea e numai a ta...:*
Ceea ce simti tu este o iubire inocenta. El este cel care ar trebui sa simta acea iubire adevarata, despre care vorbeste si andreea2810, doar ca nu da dovada ca ar simti-o. De ce? Pentru ca a iubi cu adevarat, inseamna a avea rabdare cu persoana iubita, nu a face presiuni asupra ei. Acum, ramane la alegerea ta...dar oricum pentru varsta ta esti mica. Si sa explic pe intelesul tau, tu nu cred ca vrei sa faci sex, ci dragoste. Gandeste-te, sa nu faci ceva ce ai putea regreta mai tarziu!
dak te iubeste cu adevarat... ar trebuii sa mai ajtepte... eu am 17 ani.. am o prietena care are aproape 17 ani si miam dorit mult sa fac sex cu ea, aceasta fiind virgina... dar nu iam cerut niciodata acest lucru... am discutat despre asta si am spus ca in momentul in care este hotarata sa isi inceapa viatza sexuala... atunci va fii... cand va dorii ea... asta pt k tin la ea ca la ochii din cap... nu ma intelege gresit, am mai avut relatii sexuale inainte, cu alte fete insa pt fata asta sunt dispus sa astept orikat.. pt k asta inseama DRAGOSTE... asa k dak te iubeste va face un sacrificiu... nu e imposibil
Parerea mea e ca ar trebui sa nu te lasi amagita.Asta e doar o modalitate de a te duce la pat.dupa ce te capata nu va mai fi la fel ca alta data.ii va trece si de tine si de sexul cu tine ////crede-ma am patit-o
M.D. : "La varsta lui (şi cam la orice vârstă), băieţii vor sex. La vârsta ta (şi cam la orice vârstă), fetele vor dragoste."
- Vor pe dracu dragoste... :)) Femeile doar pretind ca nu sint interesate de sex, ca acesta este ceva oribil, dar in realitate sint interesate de sex ca si barbatii dar nu-si pot manifesta acest interes, pentru ca barbatii sint in general cam retardati si considera ca orice femeie activa sexual e o curva.
Maria, un lucru e clar : baiatul ala doar te abureste ca sa faca sex cu tine. Nu e vina lui, asa ne-a facut natura. Si chiar crede-l ca nu se poate abtine. Daca si tu iti doresti sa faci sex cu el, atunci fa. Dar daca ai si alte asteptari atunci mai bine lasa. In nici un caz nu cred ca el este cel cu care iti vei petrece restul vietii.
- Vor pe dracu dragoste... :)) Femeile doar pretind ca nu sint interesate de sex, ca acesta este ceva oribil, dar in realitate sint interesate de sex ca si barbatii dar nu-si pot manifesta acest interes, pentru ca barbatii sint in general cam retardati si considera ca orice femeie activa sexual e o curva.
Maria, un lucru e clar : baiatul ala doar te abureste ca sa faca sex cu tine. Nu e vina lui, asa ne-a facut natura. Si chiar crede-l ca nu se poate abtine. Daca si tu iti doresti sa faci sex cu el, atunci fa. Dar daca ai si alte asteptari atunci mai bine lasa. In nici un caz nu cred ca el este cel cu care iti vei petrece restul vietii.
am si eu o intrebare @pure_lovee !
Baiatu asta, mai e virgin?
Pentru ca eu am 18 ani si sunt virgin, vorba lu @Daniel N. - Maria, un lucru e clar : baiatul ala doar te abureste ca sa faca sex cu tine. Nu e vina lui, asa ne-a facut natura. Da si eu gandeam la fel gen sex sex sex sex, dar m-am gandit si m-am tot gandit si am zis: ba! daca in 18 ani nu am avut ocazia de ce sa mai ma zbat aiurea? asa ca eu acum caut o fata doar cu care sa imi petrec timpul nu sa o fut :| scz limbaj mai bine lasal drq pe baiatu asta ca vrea doar sa te bage in pat sau in masina eventual :)) si sa se culce cu tine...si in plus la 15 ani nu se incepe viata sexuala doar ca esti impreuna cu un snob de 6 luni.
6 luni nu inseamna nimic :| in 6 luni nici nu poti cunoaste un om atat de bine in cat sa iti dai virginitatea pentru el ( sau ea) deci in concluzie:
NU te lasa prostita de baieti!
NU incepe viata sexuala pana la 18 ani in sus!
Motive?!
1 daca iti incepi viata sexuala la 15 ani peste cativa ani o sa ai probleme la penetrare.dureri usturimi si dupaia te intrebi de ce...
2 BAFTA si ai grija ce faci ;) sper ca te-am ajutat!
Baiatu asta, mai e virgin?
Pentru ca eu am 18 ani si sunt virgin, vorba lu @Daniel N. - Maria, un lucru e clar : baiatul ala doar te abureste ca sa faca sex cu tine. Nu e vina lui, asa ne-a facut natura. Da si eu gandeam la fel gen sex sex sex sex, dar m-am gandit si m-am tot gandit si am zis: ba! daca in 18 ani nu am avut ocazia de ce sa mai ma zbat aiurea? asa ca eu acum caut o fata doar cu care sa imi petrec timpul nu sa o fut :| scz limbaj mai bine lasal drq pe baiatu asta ca vrea doar sa te bage in pat sau in masina eventual :)) si sa se culce cu tine...si in plus la 15 ani nu se incepe viata sexuala doar ca esti impreuna cu un snob de 6 luni.
6 luni nu inseamna nimic :| in 6 luni nici nu poti cunoaste un om atat de bine in cat sa iti dai virginitatea pentru el ( sau ea) deci in concluzie:
NU te lasa prostita de baieti!
NU incepe viata sexuala pana la 18 ani in sus!
Motive?!
1 daca iti incepi viata sexuala la 15 ani peste cativa ani o sa ai probleme la penetrare.dureri usturimi si dupaia te intrebi de ce...
2 BAFTA si ai grija ce faci ;) sper ca te-am ajutat!
Motive?!
"1 daca iti incepi viata sexuala la 15 ani peste cativa ani o sa ai probleme la penetrare.dureri usturimi si dupaia te intrebi de ce... " -- asta nu e adevarata, de unde ai scos-o ? :))
"2 BAFTA si ai grija ce faci ;) sper ca te-am ajutat! " -- Iar asta nu e motiv.
Deci prin urmare nu i-ai dat nici un motiv.
"1 daca iti incepi viata sexuala la 15 ani peste cativa ani o sa ai probleme la penetrare.dureri usturimi si dupaia te intrebi de ce... " -- asta nu e adevarata, de unde ai scos-o ? :))
"2 BAFTA si ai grija ce faci ;) sper ca te-am ajutat! " -- Iar asta nu e motiv.
Deci prin urmare nu i-ai dat nici un motiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Mai cresc sau nu?
- 7Ce sa fac? Sa-i spun iubitului meu de celalalt baiat?
- 7Papilloma Virus - baiat 18 ani
- 8Sunt pregatit pentru inceperea vietii sexuale?
- 8crestere in inaltime la adolescent
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 5Cade parul foarte rau
- 8disperata! Sunt prea grasa?
- 7Masturbarea slabeste?
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 99Adolescenta urata
- 8probleme de crestere!
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 7Stare proasta, analize ok
- 16adolescentul si fobia sociala
- 1Probleme cu mama
Mai multe informații despre: Psihologia adolescentei Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: