Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
Bună seara! Am 24 de ani. In luna martie dupa ce am stat in ploaie intr-o zi friguroasa, la cateva zile au apărut unele probleme in zona peliviana/ simteam o presiune, durere in partea ovarului stang si am avut niste scurgeri de sange, impreuna cu o durere si amorteala a piciorului stang. Am administrat un antibiotic. Pe parcursul administrarii, durere a persistat dar nu am mai avut scurgeri de sange. După menstruatie, in luna aprilie am ramas doar cu scurgerile de sânge, in timp ce durerea a disparut.
Acum de 2 sapt nu mai am nici o scurgere de sange, dar presiunea/durerea in zona ovarului stang a aparut. Simt si o durere in zona coapsei, a piciorului stang
Mentionez ca am programare abia in luna iunie la ginecolog.
Am citit fel si fel de cauze si diagnostice pe net.
Ma stresez foarte tare si ma sperie in acelasi timp, pt ca nu știu ce as putea avea. De ce simt durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang.
Va rog, sa imi spuneți care ar fi cauza/diagnosticul.
Mulțumesc anticipat.
Acum de 2 sapt nu mai am nici o scurgere de sange, dar presiunea/durerea in zona ovarului stang a aparut. Simt si o durere in zona coapsei, a piciorului stang
Mentionez ca am programare abia in luna iunie la ginecolog.
Am citit fel si fel de cauze si diagnostice pe net.
Ma stresez foarte tare si ma sperie in acelasi timp, pt ca nu știu ce as putea avea. De ce simt durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang.
Va rog, sa imi spuneți care ar fi cauza/diagnosticul.
Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
Probabil ati racit si ati făcut o anexita. Dar nu merge asa cu presupuneri de la distanta. Este nevoie urgenta sa faceti o ecografie abdomino-pelvina. Încercati sa ajungeti la alt medic, mai repede.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Durere de ovare
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 6Am deseori dureri ale ovarului drept
- 2dureri in zona ovarului drept
- 7durere de ovare
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 3dureri dese la ovarul stang
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 42nu imi vine menstruatia!!
- 1Cistita si dureri ovariene
- 2dureri pelvine nocturne
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 1durerii intepaturi vaginale
- 2Ovare inflamate
- 0dureri ovare severe cu radiere spre spate
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
- 1Durere în partea dreaptă jos
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: