Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
![Deny29](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara! Am 24 de ani. In luna martie dupa ce am stat in ploaie intr-o zi friguroasa, la cateva zile au apărut unele probleme in zona peliviana/ simteam o presiune, durere in partea ovarului stang si am avut niste scurgeri de sange, impreuna cu o durere si amorteala a piciorului stang. Am administrat un antibiotic. Pe parcursul administrarii, durere a persistat dar nu am mai avut scurgeri de sange. După menstruatie, in luna aprilie am ramas doar cu scurgerile de sânge, in timp ce durerea a disparut.
Acum de 2 sapt nu mai am nici o scurgere de sange, dar presiunea/durerea in zona ovarului stang a aparut. Simt si o durere in zona coapsei, a piciorului stang
Mentionez ca am programare abia in luna iunie la ginecolog.
Am citit fel si fel de cauze si diagnostice pe net.
Ma stresez foarte tare si ma sperie in acelasi timp, pt ca nu știu ce as putea avea. De ce simt durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang.
Va rog, sa imi spuneți care ar fi cauza/diagnosticul.
Mulțumesc anticipat.
Acum de 2 sapt nu mai am nici o scurgere de sange, dar presiunea/durerea in zona ovarului stang a aparut. Simt si o durere in zona coapsei, a piciorului stang
Mentionez ca am programare abia in luna iunie la ginecolog.
Am citit fel si fel de cauze si diagnostice pe net.
Ma stresez foarte tare si ma sperie in acelasi timp, pt ca nu știu ce as putea avea. De ce simt durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang.
Va rog, sa imi spuneți care ar fi cauza/diagnosticul.
Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Probabil ati racit si ati făcut o anexita. Dar nu merge asa cu presupuneri de la distanta. Este nevoie urgenta sa faceti o ecografie abdomino-pelvina. Încercati sa ajungeti la alt medic, mai repede.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 5Am o scurgere vaginala si dureri la ovarul stang
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 3dureri dupa actul sexual; dureri f puternice de spate si ovare ca la menstruatie
- 3am secretie vaginala mai abundenta si ma doare ovarul stang
- 15Ginecologie: sangerari, ovare polichistice, dureri de ovare
- 5dureri ovare si picioare
- 9Durere mare ovar stang, (endometru 10mm, nodul fibromatos 14mm) Nu am primit tratament
- 3Sangerari si dureri ovariene
- 0durere ovar stang de cateva luni
- 1Cistita si dureri ovariene
- 2dureri pelvine nocturne
- 1durerii intepaturi vaginale
- 1Durere ovar drept
- 5Durere partea dreapta în zona ovarului
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: