Durere ovar drept
![Monica777](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
Ma intreb daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de o durere de ovar pe partea drreapta. Acum cateva luni am inceput sa am menstruatie cu cheaguri, era abundenta in a doua zi. Am facut ecograf la unul dintre cei mai buni medici din oras si rezultatul a iesit bun. Insa de doua luni a aparut o durere in partea dreapta, nu este ascutita sau regulata insa apare din cand in cand. Mentionez ca am 43 de ani si am hipertiroidie. Ar fi minunat daca puteti sa imi dati un sfat, ma ingrijoreaza. Va multumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 4de 3 luni am niste dureri ingrozitoare lin partea de jos a burti mai exact la ovare
- 3dureri de ovare in timpul sarcinii
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 3am secretie vaginala mai abundenta si ma doare ovarul stang
- 5infectie cu ureaplasma?
- 5Balonare, arsuri, somnolenta, dureri in zona ovarelor
- 1Cistita si dureri ovariene
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 2Secretie si urina urat mirositoare, dureri ale ovarelor
- 1Dureri in zona ovarelor si a spatelui
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 0rmn - probleme ovariene
- 5Probleme la ovare
- 0Indomentacin supozitoare
- 2Dureri ovare
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare
- 4Infecție urinara/ candida
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: