Va rog frumos sa ma ajutati! Durere la ovare...
buna.Am 17 ani..de curand acum o saptamana am fost la munte si banuiesc k acolo am racit si astfel am avut o infectie urinara.urinam des si ma durea foarte tare si ustura in acelasi timp.am fost la farmacie si mi-au dat ciprinol. durerile din timpul urinarii mi-au trecut..insa nu si durera la ovare pe care am avut-o in tot acest timp.mentionez k nu ma dor foarte tare dar simt asa o mica jena mai ales la miscari bruste...mai mentionez de asemenea k mi-am inceput viata sexuala de curand...aproximativ 2 saptaman si k atunci knd vreau sa fac sex ma dor ovarele si nu pot :|.Sper sa imi intelegeti problema si sa ma puteti ajuta.nu imi spuneti sa merg genicolog...voi face si acest lucru dar mai intai vreau sa aflu si parerile dumneavoastra...dc nu imi mai trece aceasta durere?
PS: peste 2-3 zile trebuie sa imi vina menstruatia..credeti k acesta ar putea fi un motiv?
Va multumesc anticipat si un an nou cat mai bun! sanatate :*
PS: peste 2-3 zile trebuie sa imi vina menstruatia..credeti k acesta ar putea fi un motiv?
Va multumesc anticipat si un an nou cat mai bun! sanatate :*
4 comentarii
Ciprinol de cate mg, in ce doza zilnica si cate zile de tratament ai facut ?
hamsterx, - durerile de ovare sunt foarte posibile din cauza faptului ca ti se apropie ciclul [ si eu am avut perioade cand ma dureau ovarele de imi venea sa ma tavalesc pe jos de durere] si mai este probabil ca si atunci cand vei fi pe ciclu sa te doara ovarele..sa te intsepe..sau gen.
- Iar cat despre raceala la ovare.ce sa zic, fi si tu mai atenta pentru ca nu este de gluma, nu mai umbla desculta, nu mai umbla cu mijlocul gol, fi atenta in privinta asta !!! iar durerea pe care o ai s.ar putea sa fie de la medicament... fie el slab, fie ca ai luat prea putine zile ! ia minim 4 zile, si maxim 14 zile ca sa vezi cum sta treaba. ceva bun pt ovare este Monuralul, da din cate am vazut in ultima vreme nu prea s a mai gasit in farmacii, dar incearca totusi.
- Iar dupa inceperea vietii sexuale, la o perioada ar fi bine sa te duci si la un control, si poate iti va recomanda vreun tratament, ceva :). te pup si ai grija de tine !
- Iar cat despre raceala la ovare.ce sa zic, fi si tu mai atenta pentru ca nu este de gluma, nu mai umbla desculta, nu mai umbla cu mijlocul gol, fi atenta in privinta asta !!! iar durerea pe care o ai s.ar putea sa fie de la medicament... fie el slab, fie ca ai luat prea putine zile ! ia minim 4 zile, si maxim 14 zile ca sa vezi cum sta treaba. ceva bun pt ovare este Monuralul, da din cate am vazut in ultima vreme nu prea s a mai gasit in farmacii, dar incearca totusi.
- Iar dupa inceperea vietii sexuale, la o perioada ar fi bine sa te duci si la un control, si poate iti va recomanda vreun tratament, ceva :). te pup si ai grija de tine !
momentan am scapat de dureri...azi dimineata mi-a venit si sunt ok.sper sa nu mai revina durerile...va multumesc pt raspunsuri:*
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 3probleme cu ovarul?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 5Balonare, arsuri, somnolenta, dureri in zona ovarelor
- 3Sangerari si dureri ovariene
- 5trebuie sa ma ingrijorez ?
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 1Durere de ovare
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Simptome ovar
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 2Ovare inflamate
- 0Indomentacin supozitoare
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: