Cei cu anxietate-panica dati un click
de ce toti psihologii la care am mers (si nu imi ajung degetele de la maini si picioare sa-i numar) sunt idioti? toti au aceeasi tactica: intrand in cabinetul lor sa te faca sa te simti si mai rau si sa pleci plin de draci, ca ti-ai pierdut timpul de pomana, cand puteai sa stai acasa si sa te dai cu capul de pereti.
concluzia e una: astia presteaza ca orice angajat dornic de a-si primi simbria lunara, nu se implica, sunt denumiti in mod eronat, , doctori de suflete", aroganti si excroci, nu se induioseaza la suferintele pacientilor.
ultima individa la care am mers, desi lucra la o policlinica fara plata, mi-a cerut de la obraz, ca in schimbul, , ajutorului ei" nici eu sa nu fiu mai prejos.ca cica, , nu se poate altfel", drept ptr care mi-a cazut fatza.serviciile ei sunt contra cost.si ca dupa 3 sedinte se va gandi daca ma accepta ca pacient sau nu.????? my god.jalnice creaturi si tare flamande!
concluzia e una: astia presteaza ca orice angajat dornic de a-si primi simbria lunara, nu se implica, sunt denumiti in mod eronat, , doctori de suflete", aroganti si excroci, nu se induioseaza la suferintele pacientilor.
ultima individa la care am mers, desi lucra la o policlinica fara plata, mi-a cerut de la obraz, ca in schimbul, , ajutorului ei" nici eu sa nu fiu mai prejos.ca cica, , nu se poate altfel", drept ptr care mi-a cazut fatza.serviciile ei sunt contra cost.si ca dupa 3 sedinte se va gandi daca ma accepta ca pacient sau nu.????? my god.jalnice creaturi si tare flamande!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 3disperare-panica
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 9atac de panica puternic
- 4sindrom anxios depresiv
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 4Extrasistole
- 4Anxietate VS depresie.
- 1daca analizele la inima sunt bune se mai poate ascunde ceva ?
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 4Anxietate, atacuri de panica
- 1Ganglioni si tuse seaca persistenta
- 2Emoții puternice ce nu le pot controla
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 2Hipertensiune, anxietate, sau ce se intampla ?
- 5Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 3Disconfort în zona inimi
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea de panica Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: