Cei cu anxietate-panica dati un click
de ce toti psihologii la care am mers (si nu imi ajung degetele de la maini si picioare sa-i numar) sunt idioti? toti au aceeasi tactica: intrand in cabinetul lor sa te faca sa te simti si mai rau si sa pleci plin de draci, ca ti-ai pierdut timpul de pomana, cand puteai sa stai acasa si sa te dai cu capul de pereti.
concluzia e una: astia presteaza ca orice angajat dornic de a-si primi simbria lunara, nu se implica, sunt denumiti in mod eronat, , doctori de suflete", aroganti si excroci, nu se induioseaza la suferintele pacientilor.
ultima individa la care am mers, desi lucra la o policlinica fara plata, mi-a cerut de la obraz, ca in schimbul, , ajutorului ei" nici eu sa nu fiu mai prejos.ca cica, , nu se poate altfel", drept ptr care mi-a cazut fatza.serviciile ei sunt contra cost.si ca dupa 3 sedinte se va gandi daca ma accepta ca pacient sau nu.????? my god.jalnice creaturi si tare flamande!
concluzia e una: astia presteaza ca orice angajat dornic de a-si primi simbria lunara, nu se implica, sunt denumiti in mod eronat, , doctori de suflete", aroganti si excroci, nu se induioseaza la suferintele pacientilor.
ultima individa la care am mers, desi lucra la o policlinica fara plata, mi-a cerut de la obraz, ca in schimbul, , ajutorului ei" nici eu sa nu fiu mai prejos.ca cica, , nu se poate altfel", drept ptr care mi-a cazut fatza.serviciile ei sunt contra cost.si ca dupa 3 sedinte se va gandi daca ma accepta ca pacient sau nu.????? my god.jalnice creaturi si tare flamande!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51De 2 saptamani ia Xanax si nu se simte bine deloc
- 7Ce se intampla cu mine?
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 1atacul de panica
- 3sufar de anxietate sau nu?
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 22Anxietate, obsessie
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 16psihoterapeut bun pentru anxietate DIN BUCURESTI
- 8Atac de panica
- 1019 ani si atac de panica
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 5Tulburari de anxietate si atacuri de panica
- 8Mai multe probleme si semne
- 27Anxietate sau alta boala
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 7Atac de panica la donarea de sange in scop terapeutic
- 3Se poate scapa de anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea de panica Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: