ceai de maghiran in timpul alaptarii

14-03-2012
clay
Nu este medic/terapeut
clay
buna ziua. la recomandarea cuiva am facut o combinatie de ceaiuri care ajuta la stimularea lactatiei, adica chimion, anason, roinita, fenicul, maces si maghiran. abia azi m-am uitat pe prospect si am vazut ca maghiranul nu este indicat in timpul alaptarii. de ce? am cautat pe internet si am gasit la precautii ULEIUL de maghiran iar la contraindicatii nu aparea in timpul alaptarii. as dori o lamurire daca cineva stie. va multumesc.
5 comentarii
0
14-03-2012, ora 16:47
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
DACA scrie in prospect.asta este.
cu ASTA trebuie sa incepi..
de ce?..NU mai conteaza..
p.s.
unele ceaiuri.scad tensiunea arteriala
DE ACEEA, la orice ceai.citeste in prospect.
Sa-ti traiasca bebe.
sanatate,
0
14-03-2012, ora 17:44
clay
Nu este medic/terapeut
clay
ceea ce imi spuneti dvs stiam deja. nu m-am uitat pe prospect deoarece cu aceste ceaiuri cumnata mea a alaptat doi copii timp de 4 ani, de asta n-am pus la indoiala. intrebarea mea era daca are vreo reactie adversa.
0
14-03-2012, ora 19:34
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna seara,
probabil ca-ti va raspunde un medic,
dar
DACA cumnata ta a facut asa..care ar fi problema?
cele bune,
0
15-03-2012, ora 10:25
clay
Nu este medic/terapeut
clay
pai...ar fi, vreau sa stiu daca poate avea reactii adverse, ma gandesc la copil...intelegeti? il consum de vreo doua luni si as vrea neaparat sa stiu daca poate creea probleme copilului.
0
15-03-2012, ora 20:02
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Singurul efect "advers" pe care l-as vedea eu este ca bebelusul s-ar putea obisnui cu gustul placut al laptelui si sa nu mai accepte in viitor lapte normal ! :)
Primele 3-4 plante sunt arhisuficiente pt efectul galactogog ! Puteti sa mai faceti si cate o mica pauza, iar atunci sa incercati o cantitate mica de ceapa pt acelasi efect :), unii copii accepta, in plus are si efect sedativ !

Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Caracteristicile laptelui matern
  • Alimentația mamei în perioada alăptării
  • Sfaturi pentru alăptarea la sân
  • Pompele de sân
  • Alăptarea și cofeina
  • Alăptarea în sarcină
  • Alăptarea după cezariană
  •