Mai este bun lapticul meu?
Fetita mea are 1 an si 3 luni, 70cm si 9kg.La 9 luni am incercat sa o intarc... dar ea a refuzat categoric alta formula de laptic (s-a si imbolnavit scazand brusc in greutate 500g in urma unei enteocolite si greu am mai reusit sa ia in grutate deoarece de frica ca ni-i voi mai da sa suga nu mai vroia sa manance altceva)... si nici in ziua de azi ea nu a renuntat la tatica. Dupa ea ar suge intr-una si altceva n-ar mai manca. Ai mei ma cam descurajeaza zicand ca laptele nu mai este bun ca e apa cu zahar si ca asta-i doar un moft de al ei. Dar daca nu ar fi fost bun ar mai fi supt ea cu atata placere si fericire?
2 comentarii
copii sug la sinsi de dragul suptului la sin.laptele ar mai putea fi bun dar copilul trebuie totusi intarcat.
sa stii ca si biberonul daca li-l iei ei se revolta daramite sinul!
sa stii ca si biberonul daca li-l iei ei se revolta daramite sinul!
am un baietel, Stefy se numeste, are 1an si 4luni, mai suge inca si tot timpul, nu vrea sub nici o forma biberonul; dar, in schimb mananca si mancare; pediatrul nostru zice ca e bine sa-l alaptez cat mai mult atata timp cat mai am laptic; asa ca nu asculta de altii, lasa bebele sa suga, dc poti sa ii dai tatica e foarte bine, eu ma simpt asa bine cand vine si-mi trage de bluza ca sa-i dau tatica; aic unde locuim, in bruxelles, chiar se face propaganda prin spitale ca bebelusii sa fie alaptati; dar fatita ta trebuie sa manance si mancare pt ca nu ii mai e suficient lapticul; sa aveti grija de voi si multa sanatate: sa cresteti frumosi si voinici.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot alapta in continuare daca am ramas insarcinata din nou?
- 2extractie in perioada alaptarii
- 4as dori solutii pentru marirea secretiei lactate.
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 5hiperagitatie in timpul alaptarii
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 3solarul poate afecta in vreun fel copilul atunci cand alaptez
- 10dureri de oase in timpul alaptatului
- 7alaptez! menstruatie neregulata!
- 8alimentatie artificiala la sugar
- 4durerea si alaptarea
- 9mulsul dupa mese
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 6bebelus 3 luni - alaptat + formule de lapte.
- 2sugar de 3 luni ii apar mereu bubite rosii ca niste blande
- 2alaptare la san dureroasa
Mai multe informații despre: Alaptarea Intarcarea copilului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: