migrene pe parcursul alaptarii
Buna ziua!Am 32 de ani si de la varsta de 22 de ani am inceput sa sufar de migrene.Am luat tratament, dar in momentul in care am ramas insarcinata nu am mai putut lua medicamente antimigrenoase.Acum am un bebe si ma chinuie deseori migrenele, cateodata si 2 3 zile si nu pot lua niciun medicament.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ca este cumplit.Multumesc.
3 comentarii
Cumparati de la farmacie hoemopat Belladonna CH200, este remediu homeopat fara efecte adverse si incercati-l.
Se suge o granula, efectul la Belladona indeparteaza cele mai multe migrene pt. ceva timp.
Pt. eliminarea cauzei migrenei mergeti la consultatie la un medic homeopat care va poate ajuta.
Daca Belladona nu ajuta, este pt. ca nu se potriveste migrenei dvoastra si atunci trebuie incercat un alt remediu. Exista mai multe.
Am publicat aici o lista cu farmacii homeopate.
Aici este un caz in care Belladona a ajutat si de atunci durerile nu mai apar decat mult mai rar si nu mai este nevoie de nici un medicament:
forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=189id_cat=30id_prod=33682anc=113559
Se suge o granula, efectul la Belladona indeparteaza cele mai multe migrene pt. ceva timp.
Pt. eliminarea cauzei migrenei mergeti la consultatie la un medic homeopat care va poate ajuta.
Daca Belladona nu ajuta, este pt. ca nu se potriveste migrenei dvoastra si atunci trebuie incercat un alt remediu. Exista mai multe.
Am publicat aici o lista cu farmacii homeopate.
Aici este un caz in care Belladona a ajutat si de atunci durerile nu mai apar decat mult mai rar si nu mai este nevoie de nici un medicament:
forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=189id_cat=30id_prod=33682anc=113559
Multumesc frumos pentru sfat!Voi incerca.
Buna ziua! si eu ma confrunt cu probleme asemanatoare cu cele ale lui elizanicole98!
Si eu alaptez, dar problemele mele au fost si inainte de asta, doar ca la mine in afara de migrene mai apar si vertijii si durere musculara si cateodata si durere in piept!
Am observat ce atunci cand ma enervez sau sunt foarte obosita!
Ce credeti pot sa iau si eu BELLADONA sau imi recomandati altceva?
Va multumesc mult!
Si eu alaptez, dar problemele mele au fost si inainte de asta, doar ca la mine in afara de migrene mai apar si vertijii si durere musculara si cateodata si durere in piept!
Am observat ce atunci cand ma enervez sau sunt foarte obosita!
Ce credeti pot sa iau si eu BELLADONA sau imi recomandati altceva?
Va multumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ajutorrrr! De la 10-12 ani am migrene
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 2225 de ani de suferinte
- 6pulsatii in frunte.. migrena
- 3durere de cap cand ma trezesc dimineata
- 1Simptome generale
- 3a nascut o fetita de 3700 g si are foarte mult lapte
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 9mulsul dupa mese
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 8interesant
- 0migrena de mai multi ani
- 5scaun bebelus de 2 luni
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 4Alaptare vs Anestezic pt RMN
- 1buna ziua.
- 2Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
- 3Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 0Vedere stralucitoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Deficitul de prolactină (hipoprolactinemia)
- Migrena
- Mastita
- Atacul migrenos
- Cefaly - o metodă actuală de tratament a migrenei
- Terapia migrenei
- Viața cu migrenă cronică
- Alimentatia nou-nascutului
- Laptele matern versus formule de lapte
- Dieta in timpul alaptarii la san
- Alimente interzise în perioada de alăptare