ce se poate intampla?

15-05-2006
stef16
Nu este medic/terapeut
stef16
ce se poate intampla daca am luat pastila de a doua zi de doua ori in acelasi ciclu menstrual? am intales k iti poti deregla ciclul! numai atat? cea de-a doua mai are efect 100%? trebuie sa-mi fac probleme? si inca o intrebare: daca vreau sa incep sa iau anticonceptionale regulat trebuie sa merg la ginecolog numai insotita de un parinte?(sunt minora) Multumesc mult!
1 comentarii
0
15-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Daca ai luat pastila de a doua zi de doua ori in cadrul aceluiasi ciclu menstrual pot aparea dereglari importante ale ciclului, in sensul ca:menstruatia poate intirzia excesiv de mult sau dimpotriva poate fi extrem de abundenta(hemoragie), in plus nu ai nici un control asupra fertilitatii pina la prima menstruatie normala. Pastila cu pricina nu are efect 100% ci numai 98%(si nu conteaza de cite ori pe luna o iei, efectul tot ala e).
Pentru a incepe sa iei anticonceptionale nu este nevoie sa mergi la ginecolog, poti merge la un cabinet de planning familial, unde nu trebuie sa mergi insotita iar vizita ta acolo va ramine confidentiala(parintii nu afla nici ca ai fost nici ce ai facut acolo)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul