ce se poate intampla?

ce se poate intampla daca am luat pastila de a doua zi de doua ori in acelasi ciclu menstrual? am intales k iti poti deregla ciclul! numai atat? cea de-a doua mai are efect 100%? trebuie sa-mi fac probleme? si inca o intrebare: daca vreau sa incep sa iau anticonceptionale regulat trebuie sa merg la ginecolog numai insotita de un parinte?(sunt minora) Multumesc mult!
1 comentarii

Daca ai luat pastila de a doua zi de doua ori in cadrul aceluiasi ciclu menstrual pot aparea dereglari importante ale ciclului, in sensul ca:menstruatia poate intirzia excesiv de mult sau dimpotriva poate fi extrem de abundenta(hemoragie), in plus nu ai nici un control asupra fertilitatii pina la prima menstruatie normala. Pastila cu pricina nu are efect 100% ci numai 98%(si nu conteaza de cite ori pe luna o iei, efectul tot ala e).
Pentru a incepe sa iei anticonceptionale nu este nevoie sa mergi la ginecolog, poti merge la un cabinet de planning familial, unde nu trebuie sa mergi insotita iar vizita ta acolo va ramine confidentiala(parintii nu afla nici ca ai fost nici ce ai facut acolo)
Pentru a incepe sa iei anticonceptionale nu este nevoie sa mergi la ginecolog, poti merge la un cabinet de planning familial, unde nu trebuie sa mergi insotita iar vizita ta acolo va ramine confidentiala(parintii nu afla nici ca ai fost nici ce ai facut acolo)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??