Ce se mai întâmplă cu psihedelicele în depresie și anxietate?
Am văzut un videoclip al lui Cătălin Moise în care vorbea de psihedelice și spunea că s-ar putea ca acestea să ajute în depresie și anxietate. Știu că guvernul american a făcut niște studii cu Xilocibina, parcă. Cred că ideea era că atunci când iei psihedelice într-un mediu controlat, conexiunile din creier se modifică și poți vedea realitatea diferit de tiparul pe care ți-l formasei înainte și îți vezi fricile cu ochii, la propriu, iar dacă mergi spre ele, acestea se topesc efectiv. Văzând că s-au topit la propriu în fața ochilor, nu te vei mai teme.
Sper că nimeni nu se gândește să ia psihedelice ilegal doar pentru că este posibil să ajute în anxietate și depresie. Este periculos pentru că acestea îi pot da consumatorului convingerea că poate zbura. Plus că, prin cumpărarea lor, sunt susținute rețelele ilegale care pot folosi acei bani pentru traficul de persoane, de arme, etc.
Sper că nimeni nu se gândește să ia psihedelice ilegal doar pentru că este posibil să ajute în anxietate și depresie. Este periculos pentru că acestea îi pot da consumatorului convingerea că poate zbura. Plus că, prin cumpărarea lor, sunt susținute rețelele ilegale care pot folosi acei bani pentru traficul de persoane, de arme, etc.
1 comentarii
Poți obține informații de pe site-ul awaken*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 3Dubla identitate este scheizofrenia, si la nivel de nervi ce reprezinta?
- 9Sensibilitate la lumina
- 3Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 2Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 13Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
Mai multe informații despre: psilocibina medicamentele psihedelice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: