ce se intimpla

01-03-2007
diana2007
Nu este medic/terapeut
diana2007
as avea o intrebare : am luat desorell timp de 4 ani fara probleme, le-am oprit in iunie 2006 la fel fara probleme pina in decembrie cind mi a intirziat ciclul 1 saptamina, in ianuarie a venit normal. in febr. nu a venit deloc, acum ar trebui sa vina iar dar.am facut testul de sarcina a iesit negativ(am folosit prezervative tot timpul), am durerile si de burta si de cap si de spate, sint si balonata ca atunci cind sint la ciclu atita doar ca el se lasa asteptat.nu stiu de ce si sint destul de speriata. va rog daca aveti vreun sfat.pentru moment nu sint in tara asa ca nu ma trimite ti la medic
1 comentarii
0
14-03-2007, ora 00:00
jarcaa
Nu este medic/terapeut
jarcaa
Vreau sa te intrb ceva:inainte de a ti se prescrie anticonceptionalele ti s-au facut analize?Cum eu banuiesc ca nu o sa-ti spun ca probabil nu iti sunt corespunzatoare si ca exista o respingere din partea oraganismului tau asa ca iti sugerez sa revizitezi un medic care sa-ti prescrie un anti in urma unor analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul