ce se intimpla

as avea o intrebare : am luat desorell timp de 4 ani fara probleme, le-am oprit in iunie 2006 la fel fara probleme pina in decembrie cind mi a intirziat ciclul 1 saptamina, in ianuarie a venit normal. in febr. nu a venit deloc, acum ar trebui sa vina iar dar.am facut testul de sarcina a iesit negativ(am folosit prezervative tot timpul), am durerile si de burta si de cap si de spate, sint si balonata ca atunci cind sint la ciclu atita doar ca el se lasa asteptat.nu stiu de ce si sint destul de speriata. va rog daca aveti vreun sfat.pentru moment nu sint in tara asa ca nu ma trimite ti la medic
1 comentarii

Vreau sa te intrb ceva:inainte de a ti se prescrie anticonceptionalele ti s-au facut analize?Cum eu banuiesc ca nu o sa-ti spun ca probabil nu iti sunt corespunzatoare si ca exista o respingere din partea oraganismului tau asa ca iti sugerez sa revizitezi un medic care sa-ti prescrie un anti in urma unor analize.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??