ce se intampla cu piela mea?
in ultimile 3 luni m-am ingrasat 15 kilograme si mi-au aparut pe coapse niste, , semne', un fel de vene dar nus si sunt de culoarea pielii numai ca ceva mai roz..iar acuma in luna asta miau aparut si pe bratu stang si drept...ce poate fii ?..deci sunt ca niste fisuri in piele dee culoare roz.va rog frumos sa imi dati niste raspunsuri...ce ar putea fii ?
5 comentarii
buna helpme. ce ti se intampla tie este rezultatul ingrasarii cu mai multe kg intr-un timp relativ scurt, si se numesc vergeturi. incearca diferite creme, sau un solar, poate te ajunta. sunt in situatia ta. eu fac sala si mi-au mai disparut, adik in momentul in care incepi sa slabesti isi schimba cularea, devin albe. pup
ms ms.stiam eu ca aree legatura cu ingrasarea mea brusca.si eu am inceput sa merg la sala.sper sa scap de ele ca ma oftica ff mult :)...ms inca odata ca mai linistit.te pup si eu inapoi
eu stiu altfel
vergetutile sunt cand se slabeste
eu ma gandesc la suspiciunea de sindrom cushing in care sunt specifice.se determina cortizolul
vergetutile sunt cand se slabeste
eu ma gandesc la suspiciunea de sindrom cushing in care sunt specifice.se determina cortizolul
m am exprimat gresit.scuze.vergeturile nu sunt rezultatul ingrasarii bruste.da, cand se slabeste brusc da.ele sunt specifice in cushing, o boala care daca nu se trateaza e rau.se caracterizeaza prin cresterea cortizolului.alte simptome.mai sunt disribuirea grasimii in special fata si trunchi, cu fata in luna plina, mainile si picioarele sun subtiri.glicemia este crescuta si deci pericol diabet.hipertensiune.obezitate.osteoporeza.
imi cer scuze inca o data.am citit ieri.stiam gresit cu vergeturile.sunt specifice ingrasarii.in rest ce am scris e corect
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 15 ani am o pata pe gat care cu timpul s-a extins
- 12am niste pete pe corp
- 10Cojirea pielii pe degete
- 5galme sub piele pe spate
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 2am 2 galme sub piele
- 23fire de par pe sub piele
- 2boala de piele + poze
- 3Piele elastica
- 6intepatura de insecte, mancarime, durere
- 6Bubite pe corp
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 6Pete rosii pruriginoase, unele iesite in relief, de dimensiuni diferite
- 1vergeturi
- 2Combaterea vergeturilor
- 3pete maroni pe piele si care se imultesc am nevoie de ajutor
- 0a incercat cineva eliminarea vergeturilor cu laser?
- 0Sâni măriți, acum mi-au apărut vergeturi și au început să se lase
Mai multe informații despre: Vergeturile Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: