epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra: epilarea cu ceara intr-un cabinet cosmetic este igienica? Va intreb aceasta pentru ca majoritatea cosmeticienelor refolosesc ceara pe care au folosit-o pentru epilarea mai multor persoane.Care sunt riscurile in acest caz?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
5 comentarii
In cabinetele moderne, care se respecta, exista posibilitatea sa va epilati cu ceara de unica folosinta, ceea ce va recomand
buna ziua,
Dar de epilarea LHP ce imi puteti spune? Ce riscuri exista?
As vrea sa fac o astfel de epilare, dar nu vreau sa raman cu "urme". Saloanele care fac astfel de epilari spun ca totul este ok, dar din punct de vedere medical este ok?
Dar de epilarea LHP ce imi puteti spune? Ce riscuri exista?
As vrea sa fac o astfel de epilare, dar nu vreau sa raman cu "urme". Saloanele care fac astfel de epilari spun ca totul este ok, dar din punct de vedere medical este ok?
buna ziua. am si eu o intrebare... cand ma epilez cu ceara traditionala, inghinal, mi se crapa pielea chiar in apropiere de unde incepe sa creasca parul. din ce cauza as dori sa stiu, si ce pot face?
Buna ziua!
As dori daca poate cineva sa imi de-a un raspuns la o problema delicata din punctul meu de vedere. Am inceput prin a ma rade la inghinali dar dupa aceasta imi aparea o iritatie f urata+ cosulete care se cicatrizau f greu.Am incercat depilarea cu ceara nici aceasta nu a mers delok.am incercat si depilarea cu aparat..la cosmetica gandindu-ma..poate eu nu ma fac f bine acasa sau nu sunt cunoscatoare. Aceeasi reactie chiar si mai urata ca la inceput...toata iritatia cosuletele apar la o zi dupa ce ma epilez/rad( dupa toate aceastea aplicand fel si fel de creme cosmetice care ajuta la inlaturarea iritatiilor).Imi este rusinica si de sotior. ca sa nu mai spun cand trebuie sa mergem la mare/piscina.In final pot spune ca am incercat mai toate metodele de epilare...in afara de cea definitiva!!!! NICI un rezultat!!!!! Cineva care ar putea sa ma sfatuiasca si cu o simpla idee va multumesc f mult...O zi buna la toata lumea si sanatate, asteptand un raspuns.Va multumesc anticipat.
As dori daca poate cineva sa imi de-a un raspuns la o problema delicata din punctul meu de vedere. Am inceput prin a ma rade la inghinali dar dupa aceasta imi aparea o iritatie f urata+ cosulete care se cicatrizau f greu.Am incercat depilarea cu ceara nici aceasta nu a mers delok.am incercat si depilarea cu aparat..la cosmetica gandindu-ma..poate eu nu ma fac f bine acasa sau nu sunt cunoscatoare. Aceeasi reactie chiar si mai urata ca la inceput...toata iritatia cosuletele apar la o zi dupa ce ma epilez/rad( dupa toate aceastea aplicand fel si fel de creme cosmetice care ajuta la inlaturarea iritatiilor).Imi este rusinica si de sotior. ca sa nu mai spun cand trebuie sa mergem la mare/piscina.In final pot spune ca am incercat mai toate metodele de epilare...in afara de cea definitiva!!!! NICI un rezultat!!!!! Cineva care ar putea sa ma sfatuiasca si cu o simpla idee va multumesc f mult...O zi buna la toata lumea si sanatate, asteptand un raspuns.Va multumesc anticipat.
Eu am folosit un produs numit "hair no more" e foarte bun adica o sa ajung la o epilare definitiva in timp.Parur creste din ce in ce mai greu si mai rar pana nu mai apare deloc.-*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mancarimi ale pielii
- 5umflatura rapida a pielii dupa zgariere sau frecare, scarpinare.
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 143mancarime a pielii insuportabila
- 4usturime pe piele
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 7Pete care apar doar noaptea
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 3basicute pe piele la copil
- 4dupa epliarea mustatii si barbii imi apar fire de par
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 7Unghii si pielea de pe degetele de la maini si picioare
- 4transplant piele
- 3obraji asprii la bebe
- 15Iritatie intre picioare.
- 1Cosuri si puncte negre pe picior din cauza epilatului
- 4Mancarimi intense de piele dupa fiecare dus - insa numai cu apa de acasa!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: