Probleme piele maini.
Buna seara,
De o anumita perioada de timp am probleme la anumite intervale de timp cu pielea de pe degete, in zonele de flexare dar si pe buricele degetelor, se usuca si crapa pielea, cu dureri destul de mari. Pare o deshidratare dar chiar folosind creme revine.
Am fost la dermatolog, am folosit Clotrimazol si Xerolys dar problema a revenit. Paradoxal la deplasari inafara localitatii sau inafara tarii, efectul dispare in cateva zile. Am incercat sa tin si regim, detoxifiere, dar nu am observat o corelatie. Mai mult consider ca ar fi apa dar sunt cumva inca in cautarea unei explicatii logice.
Multumesc anticipat pentru sfaturi
De o anumita perioada de timp am probleme la anumite intervale de timp cu pielea de pe degete, in zonele de flexare dar si pe buricele degetelor, se usuca si crapa pielea, cu dureri destul de mari. Pare o deshidratare dar chiar folosind creme revine.
Am fost la dermatolog, am folosit Clotrimazol si Xerolys dar problema a revenit. Paradoxal la deplasari inafara localitatii sau inafara tarii, efectul dispare in cateva zile. Am incercat sa tin si regim, detoxifiere, dar nu am observat o corelatie. Mai mult consider ca ar fi apa dar sunt cumva inca in cautarea unei explicatii logice.
Multumesc anticipat pentru sfaturi
2 comentarii
Buna, si eu am o problema asemanatoare la degetele mari de la maini, piele uscata intarita si mereu crapa cu sangerari si bineanteles dureroare.
lucrez mecanic auto si aproape toata ziua am manusi in maini, iar in zilele nelucratoare duminica si uneori sambata cand nu port manusi situatia se agraveaza, pielea bolnava se usuca repede si creapa usor.
Am aceasta problema de multi ani si nu stiu daca se va vineca vreodata...
lucrez mecanic auto si aproape toata ziua am manusi in maini, iar in zilele nelucratoare duminica si uneori sambata cand nu port manusi situatia se agraveaza, pielea bolnava se usuca repede si creapa usor.
Am aceasta problema de multi ani si nu stiu daca se va vineca vreodata...
Buna si eu m-am confruntat cu aceasta problema. Medici din Spania mi-au recomandat sa folosesc sapunul Terlactine si crema Ureavit. De curand am venit in tara si le-am gasit si in farmaci. Sunt hidratante, dermoprotectoare, antialergice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 5umflatura rapida a pielii dupa zgariere sau frecare, scarpinare.
- 3Umflaturi rosii pe piele dureroase
- 7intepaturi ale pielii
- 23Pete rosii pe fata
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 6pete pe piele
- 10piele de gaina
- 7Unghii si pielea de pe degetele de la maini si picioare
- 3Piele elastica
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 39pete rosii pe piele
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 4transplant piele