Ce sanse sunt sa raman insarcinata dupa contact in ultima zi de menstruatie
![Cristina92B](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara,
Luna aceasta menstruatia mi-a venit pe 27 oct. Pe 31 octombrie am avut contact neprotejat cu sotul cu finalizare in interior. Adica a 4 a zi de menstruatie. De obicei apelam la metoda retragerii si in 5 ani nu am ramas insarcinata. Insa de data aceasta am facut o greseala si as vrea sa stiu din experienta proprie daca pot ramane insarcinata?
Ciclul meu e neregulat, cea mai mica periaoda a fost de 24 zile, motiv pt care luna aceasta mi-a venit de 2 ori. Conform aplicatiei "calendarul meu" perioada fertila ar incepe pe 5 noiembrie. Sunt mega ingrijorata. Ce sanse sunt sa fiu gravida dupa acest contact?
Cand pot face cel mai devreme un test de sarcina?
Problema nu e ca pot fi insarcinata, doar ca luna aceasta trebuie sa fac un RMN cu substanta de contrast pt o afectiune serioasa si substanta dauneaza.
Multumesc, mi-ar fi de ajutor niste pareri.
Luna aceasta menstruatia mi-a venit pe 27 oct. Pe 31 octombrie am avut contact neprotejat cu sotul cu finalizare in interior. Adica a 4 a zi de menstruatie. De obicei apelam la metoda retragerii si in 5 ani nu am ramas insarcinata. Insa de data aceasta am facut o greseala si as vrea sa stiu din experienta proprie daca pot ramane insarcinata?
Ciclul meu e neregulat, cea mai mica periaoda a fost de 24 zile, motiv pt care luna aceasta mi-a venit de 2 ori. Conform aplicatiei "calendarul meu" perioada fertila ar incepe pe 5 noiembrie. Sunt mega ingrijorata. Ce sanse sunt sa fiu gravida dupa acest contact?
Cand pot face cel mai devreme un test de sarcina?
Problema nu e ca pot fi insarcinata, doar ca luna aceasta trebuie sa fac un RMN cu substanta de contrast pt o afectiune serioasa si substanta dauneaza.
Multumesc, mi-ar fi de ajutor niste pareri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??