Ce sa mananc in post?

07-12-2007
parsiva
Nu este medic/terapeut
parsiva
Vreau sa tin si io post k tot crestinul..dar habar nu am ce sa mananc...io lokuiesc singura, parintii mei sunt in strainatate.Eu nu prea imi fac mancare gatita, sunt clasa a12a si nu prea ma timo..dar as vrea sa tin si io post!!help me!Ce pot manca?
5 comentarii
0
07-12-2007, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
nici eu nu mananc mancare gatit si tin post.eu mananc salate, peste(dak iti place, mie nu) sambata si duminica, fructe, grisine, cereale(fulgi de grau de ovaz), ciuperci pe gratar(dar u le poti gati dak iti plac), si mai este soia dak iti place.
0
05-02-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
1. Pestele nu e de post. 2. Au trecut postul si sarbatorile, dar vine postul mare. Poti sa mananci de toate, inafara de produsele de origine animala (calugarii nu mananca nici ulei de floarea soarelui). 3. Gasesti o gramada de retete pe net!
0
08-02-2008, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
bine.1.msj asta e pus cu mult inainte de craciun evident ca se referea la postul acela, logic si 2.sunt zile in cursul postului chiar si a celui de Paste in care ai voie sa mananci peste se numeste dezlegare la peste.
0
12-02-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Se da dezlegare la peste in duminici, asta voiam sa fie precizat. - am scris, poate ca doreste sa tina si Postul Mare.
0
12-02-2008, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
da...ok
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.