Ce iti aduce alinare?
4 comentarii
![Dr. Mătușa Ion-Cătălin](/arata_img.php?img=cont_197239.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Familie prieteni medicul.pdiholog rețele de suport asociații de profil
![Dr. Diaconu Lavinia](/arata_img.php?img=cont_199295.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună seara.
Alinare va poate aduce suportul familial, viata sociala, grupuri de suport, psihoterapie.
Alinare va poate aduce suportul familial, viata sociala, grupuri de suport, psihoterapie.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
În afară de cele spuse de colegii mei adaug un hobby. Găsiți-vă un hobby care să vă ajute să nu vă mai gândiți la problema dvs. Totdeauna o activitate plăcută ne alungă gândurile negative. Modul de gândire ne determină modul de funcționare și ne blochează sau deblochează energiile.
![Dr. Rares Ignat](/arata_img.php?img=cont_156377.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Alinarea o gasesti atunci cand ajungi sa te impaci cu gandurile ce te deranjeaza. Nu atunci cand fugi de ele.e la fel ca si cand fugi de un val ce o sa te ajunga din urma. Psihoterapia te ajuta in principal sa inveti cum 'sa inoti prin valul gandurilor nedorite' asa incat sa nu te mai dea peste cap.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme psihice?
- 3Se pot trata tulburarile psihice?
- 4Tulburări psihice
- 5afost diagnosticat cu tulburare psihica acuta.. avem nevoie de ajutor!
- 4Mi-e frica pentru cel mic..
- 6sa o fac...sau nu?
- 10Igiena si curatenia in tulburarile psihice
- 20potentiala tulburare psihica...rog sfatul unui psihiatru! :)
- 4Daca soacra mea are o boala psihica si cum pot ajuta
- 8Terapie, Refacere si recupere, Relaxare
- 6Tulburari psihice din adolescenta; dupa ce a nascut starea s-a inrautatit
- 10materiale informative (in engleza) pt persoane care aud voci
- 5tatal meu de 75 de ani are probleme psihice...
- 6din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea
- 18mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 18probleme psihice
- 4Probleme psihice? am nevoie de ajutor.
- 3Oare sa merg la psiholog?
- 6Nu e intrebare, e o descarcare.Nu vad iesirea.
- 5Vrem centre de recuperare/recreere/integrare sociala pentru bolnavii psihiatrici cronici
Mai multe informații despre: tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: