fobie droguri
Buna ziua!
Am trecut printr-o experienta foarte urata ieri. Descrierea ei se gaseste aici:
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=233id_cat=57id_prod=52674id_post=216233start=1mess=1
Am preferat sa dau link pentru a nu mai scrie inca o data acelasi lucru. De ieri de cand am trecut prin chestia asta am impresia ca ma usutura pe caile respiratorii si imi e teama sa nu devin dependent de vreo prostie dintr-astea pentru ca eu nu am fumat si nu voi fuma, dar imi e teama ca nu stiu... pot deveni un drogat fara voia mea. Am auzit multe despre tineri care fara voia lor au devenit niste drogati... Nu stiu... imi e teama. Ma poate ajuta cineva si pe mine va rog???
Am trecut printr-o experienta foarte urata ieri. Descrierea ei se gaseste aici:
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=233id_cat=57id_prod=52674id_post=216233start=1mess=1
Am preferat sa dau link pentru a nu mai scrie inca o data acelasi lucru. De ieri de cand am trecut prin chestia asta am impresia ca ma usutura pe caile respiratorii si imi e teama sa nu devin dependent de vreo prostie dintr-astea pentru ca eu nu am fumat si nu voi fuma, dar imi e teama ca nu stiu... pot deveni un drogat fara voia mea. Am auzit multe despre tineri care fara voia lor au devenit niste drogati... Nu stiu... imi e teama. Ma poate ajuta cineva si pe mine va rog???
5 comentarii
nu pot deschide linkul dvs
psiholog Ioana Panculescu
psiholog Ioana Panculescu
Teama ta este neintemeiata. Nu ai cum sa ai nimic doar ca ai stat cu ele cand au fumat. La time teama este asa de mare incat poate produce simptome si dupa cum se vede le-a produs deja. Studentii la medicina se imbolnavesc citind despre boli, tu te imbolnavesti la gandul ca stand in preajma fetelor care au fumat ce au fumat te imbolnavesti.
Deci uita chestia asta. Frica ta este exagerata. Nu ai ce sa patesti de la asa ceva. In caz ca nu-ti poti invinge frica lasa-mi un id de email sau scrie-mi un email la "zanebune" pe yahoo si iti arat o metoda simpla de invins frica.
Deci uita chestia asta. Frica ta este exagerata. Nu ai ce sa patesti de la asa ceva. In caz ca nu-ti poti invinge frica lasa-mi un id de email sau scrie-mi un email la "zanebune" pe yahoo si iti arat o metoda simpla de invins frica.
1. controlmed: anxios pentru ca am avut o stare dubioasa in timp ce acea persoana fuma si pentru ca pana in seara asta m-am simtit destul de ciudat. Pentru ca eu vreau si tin la sanatatea mea si pentru ca am auait f multe despre consumatorii de droguri si despre cum unii copiii cu capul pe umeri au devenit niste ratati dintr-o gresala de acest gen, iar eu nu vreau sa ajung in astfel de sitatii
2.zanebune: multumesc foarte mult pentru propunerea de ajutor, dar vreau sa stiu mai multe despre tine. La controlmed am putut vedea profilul cu detalii despre ce este. Scuze, dar imi palce sa stiu cu cine am de-a face ( cu ataat mai mutl de la ultima intamplare).
2.zanebune: multumesc foarte mult pentru propunerea de ajutor, dar vreau sa stiu mai multe despre tine. La controlmed am putut vedea profilul cu detalii despre ce este. Scuze, dar imi palce sa stiu cu cine am de-a face ( cu ataat mai mutl de la ultima intamplare).
zanebune a vazut care este problema.
daca stai intr-o camera unde se fumeaza hasis sau altceva poate sa te ia si pe tine dar tu doar presupui ca se fuma ma gandesc daca nu cumva ai somatizat si ti=ai indus starea
psh Ioana Panculescu
daca stai intr-o camera unde se fumeaza hasis sau altceva poate sa te ia si pe tine dar tu doar presupui ca se fuma ma gandesc daca nu cumva ai somatizat si ti=ai indus starea
psh Ioana Panculescu
Am auzit ulterior, cand eu plecam, ca se fuma ceva... Nu a fost doar in mintea mea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26este fobie?
- 3Exista droguri care pot fenta testul antidoping?
- 4frica de sex
- 14teama sa conduc masina
- 13Cum se numeste fobia de a nu gasi, la nevoie, o toaleta?
- 4sufar de frica
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 3fobie sociala
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 8frica persistenta!
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 6ticuri nervoase, teama
- 14Fobie sau ce?
- 17somatofobia = frica de senzatii fizice?
- 12Probleme psihice grave...
- 1Adevarul despre toate 'legalele'
- 6Fobia - frica de sofat
- 4dependenta? de ce am tendinta sa sun din nou acea persoana sa imi mai aduca?
- 3Arahnofobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: