fobie droguri

19-02-2011
yo_un_baiat
Nu este medic/terapeut
yo_un_baiat
Buna ziua!
Am trecut printr-o experienta foarte urata ieri. Descrierea ei se gaseste aici:
http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=233id_cat=57id_prod=52674id_post=216233start=1mess=1
Am preferat sa dau link pentru a nu mai scrie inca o data acelasi lucru. De ieri de cand am trecut prin chestia asta am impresia ca ma usutura pe caile respiratorii si imi e teama sa nu devin dependent de vreo prostie dintr-astea pentru ca eu nu am fumat si nu voi fuma, dar imi e teama ca nu stiu... pot deveni un drogat fara voia mea. Am auzit multe despre tineri care fara voia lor au devenit niste drogati... Nu stiu... imi e teama. Ma poate ajuta cineva si pe mine va rog???
5 comentarii
0
19-02-2011, ora 21:21
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
nu pot deschide linkul dvs

psiholog Ioana Panculescu
0
19-02-2011, ora 21:26
zanebune
Nu este medic/terapeut
zanebune
Teama ta este neintemeiata. Nu ai cum sa ai nimic doar ca ai stat cu ele cand au fumat. La time teama este asa de mare incat poate produce simptome si dupa cum se vede le-a produs deja. Studentii la medicina se imbolnavesc citind despre boli, tu te imbolnavesti la gandul ca stand in preajma fetelor care au fumat ce au fumat te imbolnavesti.
Deci uita chestia asta. Frica ta este exagerata. Nu ai ce sa patesti de la asa ceva. In caz ca nu-ti poti invinge frica lasa-mi un id de email sau scrie-mi un email la "zanebune" pe yahoo si iti arat o metoda simpla de invins frica.
0
19-02-2011, ora 22:07
yo_un_baiat
Nu este medic/terapeut
yo_un_baiat
1. controlmed: anxios pentru ca am avut o stare dubioasa in timp ce acea persoana fuma si pentru ca pana in seara asta m-am simtit destul de ciudat. Pentru ca eu vreau si tin la sanatatea mea si pentru ca am auait f multe despre consumatorii de droguri si despre cum unii copiii cu capul pe umeri au devenit niste ratati dintr-o gresala de acest gen, iar eu nu vreau sa ajung in astfel de sitatii

2.zanebune: multumesc foarte mult pentru propunerea de ajutor, dar vreau sa stiu mai multe despre tine. La controlmed am putut vedea profilul cu detalii despre ce este. Scuze, dar imi palce sa stiu cu cine am de-a face ( cu ataat mai mutl de la ultima intamplare).
0
19-02-2011, ora 22:22
Psihologie, BUCURESTI
zanebune a vazut care este problema.

daca stai intr-o camera unde se fumeaza hasis sau altceva poate sa te ia si pe tine dar tu doar presupui ca se fuma ma gandesc daca nu cumva ai somatizat si ti=ai indus starea
psh Ioana Panculescu
0
19-02-2011, ora 23:17
yo_un_baiat
Nu este medic/terapeut
yo_un_baiat
Am auzit ulterior, cand eu plecam, ca se fuma ceva... Nu a fost doar in mintea mea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Consumul de droguri şi dependenţa
  • Frica de păianjeni, diminuată cu ajutorul realității augmentate
  • Cele mai periculoase droguri în prezent
  • Terapia prin expunere adresate unei fobii poate avea efect și asupra unei fobii din altă sferă
  •