nu pot sa ma opresc din urinat
![abamaria](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua! MA numesc Irina Polizu am 26 ani si am o intrebare.
Nu pot sa ma opresc din urinat. Nu mi s-a parut niciodata o problema lucrul asta si de fapt nici nu am bagat de seama pana de curand cand am descoperit ca toata lumea din jurul meu poate sa se opreasca din urinat la comanda. Mi s-a parut incredibil. eu nu pot. E normal? Poate lucrul asta sa-mi dauneze in vreun fel? mentionez ca am niste usturim foarte neplacute la urinat de vreo doi aanicare persista in ciuda oricarui tratament urmat.
Multumesc mult!
Irina
Nu pot sa ma opresc din urinat. Nu mi s-a parut niciodata o problema lucrul asta si de fapt nici nu am bagat de seama pana de curand cand am descoperit ca toata lumea din jurul meu poate sa se opreasca din urinat la comanda. Mi s-a parut incredibil. eu nu pot. E normal? Poate lucrul asta sa-mi dauneze in vreun fel? mentionez ca am niste usturim foarte neplacute la urinat de vreo doi aanicare persista in ciuda oricarui tratament urmat.
Multumesc mult!
Irina
4 comentarii
![Dr. Bociu Crina](/arata_img.php?img=cont_4990.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
aţi născut copii? dacă da, s-ar putea să se fi slăbit muşchii perineali şi din cauza asta să nu vă puteţi opri
![abamaria](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
da, am facut chiar mai multe uroculturi toate au iesit bine, desi eu de 2 ani am niste usturimi ingrozitoare la urinat. Usturimi care au inceput la cateva zile de la nastere. Am nascut prin cezariana. Dar nu cred ca are vreo legatura. Eu nu ma pot opri din urinat "la comanda" dintotdeauna. De cand ma stiu. Am incercat. dar in zadar. Incordez fesele sau muschii interiori ai pulpei, nicidecum muschii perineali. Nu-mi iese niciodata. Parca nici nu-i simt. Nu pot sa-i localizez decat la atingere. Sper sa nu fie ceva grav. In afara de faptul ca am reclamatii " la pat". :))
Multumesc!
Irina
Multumesc!
Irina
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Irina, pai atunci mergi la un medic sa te consulte!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 4urinari dese la o fetita de 4 ani si 9 luni
- 2urinare deasa
- 1urinare din 2 in doua ore
- 15merg foarte des la toaleta.
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 4urinat des la barbati
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 0Urinari dese dupa actul sexual.
- 9Urinari dese...
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 2buna seara !spuneti-mi ce sa fac.
- 0lichid in douglas
- 2Fac pipi des si ma ustura si am senzatie de usturime!
- 2Sperma Scurgeri
- 1Infectie urinara sau altceva?
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: