nu pot sa ma opresc din urinat
Buna ziua! MA numesc Irina Polizu am 26 ani si am o intrebare.
Nu pot sa ma opresc din urinat. Nu mi s-a parut niciodata o problema lucrul asta si de fapt nici nu am bagat de seama pana de curand cand am descoperit ca toata lumea din jurul meu poate sa se opreasca din urinat la comanda. Mi s-a parut incredibil. eu nu pot. E normal? Poate lucrul asta sa-mi dauneze in vreun fel? mentionez ca am niste usturim foarte neplacute la urinat de vreo doi aanicare persista in ciuda oricarui tratament urmat.
Multumesc mult!
Irina
Nu pot sa ma opresc din urinat. Nu mi s-a parut niciodata o problema lucrul asta si de fapt nici nu am bagat de seama pana de curand cand am descoperit ca toata lumea din jurul meu poate sa se opreasca din urinat la comanda. Mi s-a parut incredibil. eu nu pot. E normal? Poate lucrul asta sa-mi dauneze in vreun fel? mentionez ca am niste usturim foarte neplacute la urinat de vreo doi aanicare persista in ciuda oricarui tratament urmat.
Multumesc mult!
Irina
4 comentarii
aţi născut copii? dacă da, s-ar putea să se fi slăbit muşchii perineali şi din cauza asta să nu vă puteţi opri
da, am facut chiar mai multe uroculturi toate au iesit bine, desi eu de 2 ani am niste usturimi ingrozitoare la urinat. Usturimi care au inceput la cateva zile de la nastere. Am nascut prin cezariana. Dar nu cred ca are vreo legatura. Eu nu ma pot opri din urinat "la comanda" dintotdeauna. De cand ma stiu. Am incercat. dar in zadar. Incordez fesele sau muschii interiori ai pulpei, nicidecum muschii perineali. Nu-mi iese niciodata. Parca nici nu-i simt. Nu pot sa-i localizez decat la atingere. Sper sa nu fie ceva grav. In afara de faptul ca am reclamatii " la pat". :))
Multumesc!
Irina
Multumesc!
Irina
Irina, pai atunci mergi la un medic sa te consulte!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere rinichiul stang si urinat des
- 2urinari dese
- 5urinez des, usturime si urat mirositoare
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 3urinari dese, intrerupte de scurgeri de sange si dureri
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 6Problema urinare: frecventa si foarte slaba
- 7Urinez foarte des
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 3Urinari dese
- 1simt nevoia de a urina des.
- 1penis uscat
- 2Ovare inflamate
- 1urinat frecvent
- 0Simptome fara diagnostic
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 2Sperma Scurgeri
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: