Scurgeri maronii

De aproximativ o săptămână am scurgeri maronii, în fiecare zi, din ce in ce mai mult. Sunt la jumătatea perioadei dintre menstruatii. Trebuie să îmi vină peste o săptămână și ceva, 2. Știe cineva despre ce este vorba? Pe lângă asta, are un miros urât.
Am nevoie la toaletă foarte des, chiar și pentru o picătură. Dacă se întâmplă să mă abțin să fac, începe să mă doară burta jos, foarte tare. Dacă se întâmplă noaptea să adorm, dimineața nici nu mă pot mișca de durere, ca sa merg la toaletă. Am luat ciprinol, dar nu si-a facut efectul. Ba parcă e mai rău.
De ce este nevoie? La ginecolog nu merg.
Am nevoie la toaletă foarte des, chiar și pentru o picătură. Dacă se întâmplă să mă abțin să fac, începe să mă doară burta jos, foarte tare. Dacă se întâmplă noaptea să adorm, dimineața nici nu mă pot mișca de durere, ca sa merg la toaletă. Am luat ciprinol, dar nu si-a facut efectul. Ba parcă e mai rău.
De ce este nevoie? La ginecolog nu merg.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort am o scurgere maronie insotita de o durere de burta in partea de jos
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 0scurgeri maronii
- 0Sangerare în afara menstruației.
- 7Oboseala si somnolenta exagerata
- 0Scurgere maronie
- 1Menstruație maronie
- 2Secretii vaginale maronii
- 2Balonare, constipatie, urinari frecvente
- 1Urinai frecvente fara un alt simptom
- 1urinat frecvent
- 1Scurgere maronie
- 0Stare generala de rau, urinari frecvente
- 1Secreții maronii
- 1Sângerări maronii la prima menstruație după chiuretaj
- 0Scurgere maronie
- 2Infectie urinara și simptome
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 1Infectie urinara sau altceva?
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii Urinarea frecventa sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: