urinari foarte dese
Urinez foarte des si ziua si noaptea. Nu pot sa ma abtin cobor din tramvai intrerup anumite activitati... Uneori am senzatia ca fac pe mine si cand ajung la wc urinez doar o cantitate mica. Analizele au iesit bine. Am facut si ecografie tote sunt bune mi-au zis ca am foarte putin nisip la rinichi care nu e o problema. Sunt barbat, 52ani si am de multi ani aceasta problema
9 comentarii
creatinina-1, 08; glicemia-108; acid uric seric-5; bilirubina, urobilnogen(0, 1mg/dl), corpi cetonici, glucoza, proteine, hematii, ph(6), nitriti, leucocite, toate ok, densitatea-1030; Sediment urinar: celule epiteliale-rare, leucocite rare, urat amorf rar;Imunologie:latexaglutinare aslo200
buletin ultrsonografieabdomen total:rinichi poz normala, contur reg D=5, 6 anteposterior; Dcraniocaudal=10, 4(10, 7stg);indice parenchimatos=16mm, 17stg.Vezica ok. Prostata D antep.=2, 9cm, D transv.=3, 9, Dcran.=3, 6 Volum=20, 8
salut.ai scapat de problema cu urinatuld es.am 17 ani si tot asa am senzatia ca imi vine sa urinez dar fac putin daca acum ma duc la toaleta dupa 1-2 min am din nou aceea senzatie.am facut analiza la urina si na iesit nimic am fost si la urolog si nu stie de la ce este si ma trimis sa fac o ecografie si analize la sange dar nu mai am rabdare nu mai suport senzatia.multumesc astept raspuns dak ai scapat de problema si cum
nu am scapat am luat un medicament frantuzesc DRIPTANE si noaptea ies mult mai rar chiar deloc
am mai luat niste medicamente de la ayurverda med. trad. indiana si m-au ajutat dar tot asa noaptea
eu noaptea nu am probleme doar ziua.sunt terminat de la o vreme mie frica sa nu raman toata viata cu problema asta.nu pot sa traiesc asa o sa ma insor cu un wc.dar ai aflat de la ce este ?
Astept acum sa fac analize de sange marti cred si miercuri o ecografie este singura speranta sa aflu de la ce este.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Urinez mult noaptea
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 6probleme cu rinichi?
- 3urinari dese, intrerupte de scurgeri de sange si dureri
- 6urinare foarte deasa
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 2Fetita mea de 6 ani are senzatia de a urina foarte des
- 3Ma ustura cand urinez
- 4urinez des
- 2urinari dese de la stres sau suparare ?
- 1cistita?
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 0Probleme Urinare
- 2Balonare, constipatie, urinari frecvente
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 9Probleme cu urinarea.. Putin si foarte des!
- 4Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
- 0Urinari dese..foarte dese
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: