Simptome fara diagnostic

09-03-2019
Anonymous26
Nu este medic/terapeut
Anonymous26
Va salut cu stima!

Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema, sunt intr-o situatie disperata.

Acum cateva luni am fost diagnosticat cu o infectie cu E-Coli pe care am tratat-o cu antibiotic (Cipralex). Ulterior problemele au disparut, cu exceptia urinarii frecvente care avea momente si momente. Am trecut apoi printr-o perioada de dureri in zona lombara, picioare, incheieturi. Acestea au disparut. Acum simptomele s-au schimbat: urinare frecventa (din ora in ora), durere in zona prostatei, constipatie-diaree (alterneaza cele doua), durere la ejaculare, balonare, durere in zona anusului, usturime la urinare, tensiune permanenta in perineu si mai nou libidou scazut (ceea ce vine foarte bine intr-o perioada in care eu si sotia ne dorim un copil).

Am mers la spital pentru investigatii mai amanuntite si mai pe repede inainte. Urocultura a iesit fara probleme, sub 1000. Analizele de sange la fel. Mi-au fost facute 2 ecografii abdominale si singura remarca a fost: "VU cu aspect lichidian impur (particule/cristale?)". Din cate am inteles ar fi vorba despre o infectie urinara, dar in absenta unei culturi serioase am fost trimis acasa.

Luni am o noua programare la urolog dar ma tem sa nu plec de acolo tot cu aceleasi dureri si tot nerezolvat. Orice sfaturi si pareri sunt extrem de apreciate.

Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •