Urinare frecventa, jet scăzut
Buna dimineața,
Am sa las următoarele simptome medicale aici, sper sa îmi spună cineva ce poate fii.
Probleme urinare: jet scăzut, dificultate in urinare, senzație de golire incompleta a vezicii, urinare frecventa. Acest lucruri amelioranduse cu trecerea timpului.
După 3-4 ani apare și lipsa apetitului sexual, cantitate de sperma redusă și lipsa erecției dimineata( in majoritatea dimineților ), pe lângă, erecțiile nu mai sunt la fel de puternice ca înainte. Dacă înainte aveam 3-4 ejaculări consecutive, acum trebuie sa aștept aproximativ o ora pentru a avea contact sexual din nou.
In tot acest timp am fost la diferiți doctori dar niciunul nu a reușit sa rezolve problema mea. Am fost disgonisticat cu Prostatia, infecție urinară, dar analizele au ieșit bune mereu. La început aveam prostata imflamata, dar acum fiind normala.
Înainte de toate acestea am avut și o candidoza (candida), sau cel puțin așa cred. Apreau bubițe mici și roșii pe capul penisului, mâncărime și inrosire după ce aveam contact sexual cu o anumită, dar după o săptămâna doua dispăreau. Asta s a tot întâmplat timp de 1-2 ani după nu au mai apărut deloc.
Între timp ce aveam problemele de urinare am avut și un neg (hpv), a fost cauterizat de mai multe ori, reparând jn același loc și in altul. Intr un final nu a mai apărut.
La un moment aveam și mâncărimi in zona genitală.
Am o alimentație normala, fumez, alcool ocazional, majoritate Nopților pierdute, nu ma droghez.
Am sa las următoarele simptome medicale aici, sper sa îmi spună cineva ce poate fii.
Probleme urinare: jet scăzut, dificultate in urinare, senzație de golire incompleta a vezicii, urinare frecventa. Acest lucruri amelioranduse cu trecerea timpului.
După 3-4 ani apare și lipsa apetitului sexual, cantitate de sperma redusă și lipsa erecției dimineata( in majoritatea dimineților ), pe lângă, erecțiile nu mai sunt la fel de puternice ca înainte. Dacă înainte aveam 3-4 ejaculări consecutive, acum trebuie sa aștept aproximativ o ora pentru a avea contact sexual din nou.
In tot acest timp am fost la diferiți doctori dar niciunul nu a reușit sa rezolve problema mea. Am fost disgonisticat cu Prostatia, infecție urinară, dar analizele au ieșit bune mereu. La început aveam prostata imflamata, dar acum fiind normala.
Înainte de toate acestea am avut și o candidoza (candida), sau cel puțin așa cred. Apreau bubițe mici și roșii pe capul penisului, mâncărime și inrosire după ce aveam contact sexual cu o anumită, dar după o săptămâna doua dispăreau. Asta s a tot întâmplat timp de 1-2 ani după nu au mai apărut deloc.
Între timp ce aveam problemele de urinare am avut și un neg (hpv), a fost cauterizat de mai multe ori, reparând jn același loc și in altul. Intr un final nu a mai apărut.
La un moment aveam și mâncărimi in zona genitală.
Am o alimentație normala, fumez, alcool ocazional, majoritate Nopților pierdute, nu ma droghez.
1 comentarii
Atenție! Fumatul, alcoolul, stresul, oboseala, nopțile pierdute, scad potența. Trebuie să aveți un urolog bun și un dermatolog cărora să le urmați sfaturile și tratamentele recomandate.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nevoie de a merge la baie
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 2urinare deasa
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 1Urinat des
- 27urinari frecvente
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 0Mancarimi vaginale, nevoia de a urina
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 7urinari dese si dureri abdominale
- 1Urinare frecventa
- 0Infecție urinara la 6 saptamani de la nastere prin cezariana
- 3Senzatie de urinare permanenta si usturime
- 0Interpretare urocultura si psa
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 1Piatra la rinichi
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa urinare incompleta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: