ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Ce afectiuni poate determina bulimia spontana?

24-08-2011
mihaela2279
Nu este medic/terapeut
mihaela2279
Buna ziua!
Ce afectiuni poate determina bulimia spontana?
4 comentarii
0
24-08-2011, ora 19:30
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nu exista bulimie spontana si nici nu e provocata de alte afectiuni. Are cauze ce tin de sistemul nervos si de obicei acestea sunt evidente la un consult psihiatric.
0
25-08-2011, ora 17:24
mihaela2279
Nu este medic/terapeut
mihaela2279
Ce consecinte poate avea bulimia?Stiu ca nu e ea provocata de alte afectiuni.Asta intrebasem. Ma refeream al bulimie intr-o faza incipienta, nu cronica, nici macar acuta.
Multumesc!
0
25-08-2011, ora 18:06
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Prin efortul de varsatura, bulimia poate determina eroziuni ale esofagului pana la ruptura de esofag, esofagita de reflux, eroziuni ale smaltului dintilor, modificarea PH-ului sangvin(alcaloza) cu risc de aritmii, hipopotasemie cu risc de arimtii si altele in functie de situatia concreta.
0
22-06-2018, ora 17:26
Siena
Nu este medic/terapeut
Siena
Bună ziua

Am fost bulimica pentru o perioada lunga si m-am ales cu extrasistole.Am încetat de 2 luni, analizele de sânge sunt ok cu excepția potasiului mic si a vitamine D3.
Problema este că orice as mânca ma deranjează la stomac, flatulenta, balonat, etc dar nu renunț.Am senzatia ca nici suplimenteze de Mg si K nu se absorb corect datorită digestie precare.Voi persevera cu enzime digestive si probiotice.Credeti ca pe termen lung voi scăpa de aritmii?multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bulimia la adolescenti
  • Dependența de alimente
  •