Ce afectiuni poate determina bulimia spontana?
Buna ziua!
4 comentarii
Nu exista bulimie spontana si nici nu e provocata de alte afectiuni. Are cauze ce tin de sistemul nervos si de obicei acestea sunt evidente la un consult psihiatric.
Ce consecinte poate avea bulimia?Stiu ca nu e ea provocata de alte afectiuni.Asta intrebasem. Ma refeream al bulimie intr-o faza incipienta, nu cronica, nici macar acuta.
Multumesc!
Multumesc!
Prin efortul de varsatura, bulimia poate determina eroziuni ale esofagului pana la ruptura de esofag, esofagita de reflux, eroziuni ale smaltului dintilor, modificarea PH-ului sangvin(alcaloza) cu risc de aritmii, hipopotasemie cu risc de arimtii si altele in functie de situatia concreta.
Bună ziua
Am fost bulimica pentru o perioada lunga si m-am ales cu extrasistole.Am încetat de 2 luni, analizele de sânge sunt ok cu excepția potasiului mic si a vitamine D3.
Problema este că orice as mânca ma deranjează la stomac, flatulenta, balonat, etc dar nu renunț.Am senzatia ca nici suplimenteze de Mg si K nu se absorb corect datorită digestie precare.Voi persevera cu enzime digestive si probiotice.Credeti ca pe termen lung voi scăpa de aritmii?multumesc.
Am fost bulimica pentru o perioada lunga si m-am ales cu extrasistole.Am încetat de 2 luni, analizele de sânge sunt ok cu excepția potasiului mic si a vitamine D3.
Problema este că orice as mânca ma deranjează la stomac, flatulenta, balonat, etc dar nu renunț.Am senzatia ca nici suplimenteze de Mg si K nu se absorb corect datorită digestie precare.Voi persevera cu enzime digestive si probiotice.Credeti ca pe termen lung voi scăpa de aritmii?multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18bulimie
- 6Sunt bulimica de 6 ani, iar in urma analizelor, am primit urmatoarele rezultate
- 3dupa 6 ani de bulimie... pot sa mananc normal?
- 5bulimia si sarcina
- 2Sunt bulimica, ce imi recomandati?
- 11am pierdut contactul cu realitatea
- 8Bulimia - tratabila fara ajutor medical - profesional?
- 1Vomit In Mod Voluntar!Fara greata
- 1Bulimia ma chinuie de 4 ani..
- 0Bulimie
- 5Bulimia se poate lua?
- 10Bulimie 4 ani
- 8Suport bulimie
- 3Crize bulimice!!!
- 6Cum se vindeca bulimia
- 2Abuz de laxative
- 5A incercat cineva lamictal/lamotrix pentru bulimie?
Mai multe informații despre: bulimia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: