Caz psihotic acut cu internare la obregia dr Eduard Motoescu.

20-05-2016
DianaAms
Nu este medic/terapeut
DianaAms
Va rog sa îmi dati detalii daca ati avut sau aveti acest diagnostic si daca va-ti tratat la dr Eduard Motoescu.
3 comentarii
0
03-06-2016, ora 00:23
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Caz de schizofrenie nu am, dar am auzit ca este f bun acest doctor
Ai ajuns la el? Cum ti se pare?
0
04-06-2016, ora 13:09
DianaAms
Nu este medic/terapeut
DianaAms
Problema este cu soacra mea...care se pare ca nu are schizofrenie ci tulburare de personalitate..am internato cam 11 zile...cu toate ca sunt de parere ca trebuia tinuta 3 saptamani. Nu stiu ce de dr. mi a recomandat sa o externez...in episod psihotic. Starea ei este foarte garva in sensul ca este o persoana agresiva si vulgara nu reusim sa o domolim. In cazul ei nu sunt foarte multumita de domnul dr.
0
05-06-2016, ora 11:27
Bianca86
Nu este medic/terapeut
Bianca86
Mda..nu stiu c sa zic..auzisem ca este doctor bun dar in cazul Dvs vad ca nu prea a dat rezultate..nu vad logica sa externezi un bolnav care nu este inca pe linia de plutire
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: