Permis auto retras psihoza acuta
Am permisul auto retras din cauza unei psihoze, sunt pe tratament de 8 luni, urmeaza sa merg la inml pentru audiere. Care sunt demersurile urmatoare? E posibil sa-mi recuperez permisul?
6 comentarii
Conform legii trebuie sa mergeti la reexaminare psihologica, avizul trebuie dat de catre psihiatru si psiholog. La INML va vor spune clar ce trebuie sa faceti.
Daca insa sunteti in continuare sub tratament este probabil ca nu va veti putea obtine permisul prea curand
Daca insa sunteti in continuare sub tratament este probabil ca nu va veti putea obtine permisul prea curand
@ andrei26
Daca reusiti sa va luati permisul, sa veniti aici sa scrieti cum.
Daca reusiti sa va luati permisul, sa veniti aici sa scrieti cum.
Am fost la audiere la medicina legala cu scrisorile medicale, dupa care am mers la spitalul psihiatric sa fac un test psihologic si eeg, apoi am avut o comisie care m-a evaluat si mi au dat apt de condus cu evaluare la 6 luni. Saptamana asta urmeaza sa merg la medicina legala din nou dupa ceva act.
Salut, @andrei626 am câteva întrebări:
1. Scrisorile medicale trebuie aduse, banuiesc ca de la medicul curant și de la medicul de familie? Și ce trebuie sa scrie in ele?
2. spitalul psihiatric, adică la Obregia, la un psiholog anume sau ai fost la camera de garda? In ce a constat testul psihologic?
3. in ce a constat apoi evaluarea comisiei?
4. Daca nu sunt indiscreta, ce medicație iei si ce diagnostic ai? Adică tulburare afectiva bipolara cu/fără elemente psihotice
Mulțumesc anticipat și toate cele bune!
1. Scrisorile medicale trebuie aduse, banuiesc ca de la medicul curant și de la medicul de familie? Și ce trebuie sa scrie in ele?
2. spitalul psihiatric, adică la Obregia, la un psiholog anume sau ai fost la camera de garda? In ce a constat testul psihologic?
3. in ce a constat apoi evaluarea comisiei?
4. Daca nu sunt indiscreta, ce medicație iei si ce diagnostic ai? Adică tulburare afectiva bipolara cu/fără elemente psihotice
Mulțumesc anticipat și toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15psihoza
- 2Psihoza alcoolica
- 21tulburare psihotica polimorfa
- 5psihoza psihoafectiva si conducerea autovehiculelor
- 6Un diagnostic de psihoza, cer un sfat...sunt disperata!
- 41Psihoza neorganica nescificata (f29, icd10)
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 8Tulburare psihotica acuta
- 8psihoza ?!
- 5Intrebare legata de psihoza
- 2Psihoza
- 3Durata Tratament Psihoza
- 12Psihoza acută și tranzitorie
- 15Fiul psihotic refuza medic
- 1Parinte cu psihoza refuza tratament/medic
- 3Psihoza?
- 9Psihoza si/sau antipsihoticele provoaca leziuni cerebrale?
- 16Vitamina b12 cu antidepresive și antipshiotice
Mai multe informații despre: Psihoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: