Psihoza?
Salut.
Am 25 ani baiat, am fost acum 4 zile la psiholog si mi-a pus diagnostic de psihoza maniaco depresiva.
De aproape 2 saptamani am citit pe net un subiect despre moarte spirituala...unde ziceau multi oameni ca nu mai au emotii, sentimente, empatie.
De cand am citit acele comentarii acele simptome mi le-am indus, eu sunt foarte usor sugestionabil si parca atrag toata energia negativa.
Si am exact aceste stari..nu mai simt emotie, adica sunt constient, imi aduc aminte lucrurile..insa cand imi aduc aminte chiar lucruri frumoase din copilarie, nu imi mai provoaca nostalgie, sau dor...adica imi provoaca dar sunt foarte slabe emotiile..si nici nu ma mai pot concentra pe emotiile din prezent..adica de exemplu daca spal o farfurie...sau dau cu aspiratoru..sau ce stiu eu..sa simt ca fac acel lucru..asta imi provoaca o stare de depersonalizare si o senzatie de ireal.si o puternica stare de confuzie si durere de cap.
Mi-a prscris olenzapina teva si serlift..schizofrenie nu am Doamne fereste..nu aud voci sau sa vad umbre sau sa vreau sa ma ranesc...ci pur si simplu mi-a intrat un fix in cap ce nu il mai pot scoate...pot sa zic ca de cand iau olenzapina jumatate seara ma simt putin mai bine..dar nu perfect.
Am 25 ani baiat, am fost acum 4 zile la psiholog si mi-a pus diagnostic de psihoza maniaco depresiva.
De aproape 2 saptamani am citit pe net un subiect despre moarte spirituala...unde ziceau multi oameni ca nu mai au emotii, sentimente, empatie.
De cand am citit acele comentarii acele simptome mi le-am indus, eu sunt foarte usor sugestionabil si parca atrag toata energia negativa.
Si am exact aceste stari..nu mai simt emotie, adica sunt constient, imi aduc aminte lucrurile..insa cand imi aduc aminte chiar lucruri frumoase din copilarie, nu imi mai provoaca nostalgie, sau dor...adica imi provoaca dar sunt foarte slabe emotiile..si nici nu ma mai pot concentra pe emotiile din prezent..adica de exemplu daca spal o farfurie...sau dau cu aspiratoru..sau ce stiu eu..sa simt ca fac acel lucru..asta imi provoaca o stare de depersonalizare si o senzatie de ireal.si o puternica stare de confuzie si durere de cap.
Mi-a prscris olenzapina teva si serlift..schizofrenie nu am Doamne fereste..nu aud voci sau sa vad umbre sau sa vreau sa ma ranesc...ci pur si simplu mi-a intrat un fix in cap ce nu il mai pot scoate...pot sa zic ca de cand iau olenzapina jumatate seara ma simt putin mai bine..dar nu perfect.
2 comentarii
Buna. Luati tratamentul cum vi l-a dat medicul. La fiecare luna mergeti la control unde veti spune toate aceste simptome cu care va confruntati si dansul va stii ce anume sa modifice in schema de tratament pana va stabilizati. Tratamentul in cazul tulburarii bipolare este pe viata. Sa nu intrerupeti.
Buna ziua,
Psihoza maniaco-depresiva este un termen vechi pentru tulburarea afectiva bipolara. Va recomand asociatia Equilibrum unde puteti afla multe lucruri despre aceasta afectiune si cunoaste oameni care au aceasi suferinta. ----------*
Luati legatura cu Andrei Nistor.
Multa sanatate!
(*modificat de admin)
Psihoza maniaco-depresiva este un termen vechi pentru tulburarea afectiva bipolara. Va recomand asociatia Equilibrum unde puteti afla multe lucruri despre aceasta afectiune si cunoaste oameni care au aceasi suferinta. ----------*
Luati legatura cu Andrei Nistor.
Multa sanatate!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21eficienta tratamentului cu zyprexa la primul episod psihotic
- 16Psihosa indusa? sau Tulburare shizofreniforma?
- 41Psihoza neorganica nescificata (f29, icd10)
- 8Tulburare psihotica acuta
- 13psihoza sau depresie
- 3Psihoza etilica?
- 3Caz psihotic acut cu internare la obregia dr Eduard Motoescu.
- 4Psihoza
- 4Buna. Fostul meu iubit are psihoza maniaco-depresiva
- 2Tulburare de personalitate instabil-emotionala de tip impulsiv
- 5Depresie/ psihoza/ schizofrenie
- 15Tratament ayurvedic in loc de neuroleptice/antipsihotice?
- 6Permis auto retras psihoza acuta
- 15Fiul psihotic refuza medic
- 1Parinte cu psihoza refuza tratament/medic
- 9Psihoza si/sau antipsihoticele provoaca leziuni cerebrale?
- 10Cazuri de psihoza vindecate?
- 0În 6 luni psihoza disparecu ajutorul neurofeedback-ului. Funcționează pentru toți.
Mai multe informații despre: Psihoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: