Psihoza?

01-06-2023
OvidiuOvis
Nu este medic/terapeut
OvidiuOvis
Salut.
Am 25 ani baiat, am fost acum 4 zile la psiholog si mi-a pus diagnostic de psihoza maniaco depresiva.
De aproape 2 saptamani am citit pe net un subiect despre moarte spirituala...unde ziceau multi oameni ca nu mai au emotii, sentimente, empatie.
De cand am citit acele comentarii acele simptome mi le-am indus, eu sunt foarte usor sugestionabil si parca atrag toata energia negativa.
Si am exact aceste stari..nu mai simt emotie, adica sunt constient, imi aduc aminte lucrurile..insa cand imi aduc aminte chiar lucruri frumoase din copilarie, nu imi mai provoaca nostalgie, sau dor...adica imi provoaca dar sunt foarte slabe emotiile..si nici nu ma mai pot concentra pe emotiile din prezent..adica de exemplu daca spal o farfurie...sau dau cu aspiratoru..sau ce stiu eu..sa simt ca fac acel lucru..asta imi provoaca o stare de depersonalizare si o senzatie de ireal.si o puternica stare de confuzie si durere de cap.
Mi-a prscris olenzapina teva si serlift..schizofrenie nu am Doamne fereste..nu aud voci sau sa vad umbre sau sa vreau sa ma ranesc...ci pur si simplu mi-a intrat un fix in cap ce nu il mai pot scoate...pot sa zic ca de cand iau olenzapina jumatate seara ma simt putin mai bine..dar nu perfect.
2 comentarii
1
02-06-2023, ora 07:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Luati tratamentul cum vi l-a dat medicul. La fiecare luna mergeti la control unde veti spune toate aceste simptome cu care va confruntati si dansul va stii ce anume sa modifice in schema de tratament pana va stabilizati. Tratamentul in cazul tulburarii bipolare este pe viata. Sa nu intrerupeti.
1
04-08-2023, ora 09:44
Psiholog Predan Valentina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Predan Valentina
Buna ziua,

Psihoza maniaco-depresiva este un termen vechi pentru tulburarea afectiva bipolara. Va recomand asociatia Equilibrum unde puteti afla multe lucruri despre aceasta afectiune si cunoaste oameni care au aceasi suferinta. ----------*
Luati legatura cu Andrei Nistor.

Multa sanatate!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: