Cateter urinar si erectia | Forumul Medical ROmedic

Cateter urinar si erectia

09-06-2018
Kavi
Nu este medic/terapeut
Kavi
Buna am avut un accident in urma careia mam ales cu dubla fractura de bazin si fractura de uretra am avut erecti slabe timp de 4 luni iar acum 3saptamîni am avut o reconstrutie de uretra 'uretroplastie termino terminala cu stenoza de 2.5 cm acum am cateter introdus in penis pt o luna dar nu mai am erectie de loc posibil ptc am cateterul montat inca sau am perdut erectia de tot in urma operatiei rog un raspuns care imi poate da precizez ca am doar 32 ani si 76 kg cu picioarele si bazinu stau bine e ok ma deplasez destul de bine.
6 comentarii
0
10-06-2018, ora 10:58
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua,

Fractura a produs o trauma a zonei, iar ca efect secundar au fost afectatii si nervii.
Instalarea cateterului se adauga peste problemele deja existente; daca a fost necesara montarea unui cateter inseamna ca mai exista probleme care sunt inca in tratament. In acest context este normal sa nu existe erectie si, mai mult decat atat nici nu se recomanda sa existe erectie caci ar forta suturile si zona, complicand situatia. S-ar putea ca asta sa se intample si datorita tratamentelor medicamentoase care inhiba erectia.
In orice caz cel mai important este ca zona sa se vindece corect, lucru care in conditiile date va necesita ceva timp. De abia dupa aceea puteti sa va ganditi la partea sexuala. va recomand chiar sa nu va ganditi la partea sexuala in acest moment caci va veti face mai mult rau. Lucurile se vor rezolva dar aveti rabdare.
0
10-06-2018, ora 11:15
Kavi
Nu este medic/terapeut
Kavi
Acum am cateterul in urma uretroplastie care peste 2 zile trebuie sa mil scoata nu iau nici un tratament decît anti inflamatoare cateterul a fost montat pentru a mentine lumenul deschis pe perioada vindecari operatiei iar eu acum imi simt penisul amortit si am usturimi pe uretra dar pina sa am operatia de uretroplastie am svut erecti slabe dar cum de loc e posibil sa nu mai am din cauza ca am cateterul introdus? Intrebarea mea este daca dupa vindecarea operatiei si inlaturarea cateterului se poate recupera erectia fractura de bazin am avuto cu 8 luni in urma iar ce de uretroplastie acum 5 saptamini. Problema cu uretra a fost produsa in urma fracturi de bazin
0
10-06-2018, ora 11:51
Kavi
Nu este medic/terapeut
Kavi
Domnule Valentin daca au fost afectati nervi se mai recupera sau exista un tratament sa pot recapata erectia?
0
10-06-2018, ora 13:23
Psihologie, Bucuresti
In momentul acesta este important sa asteptati vindecarea completa si scoaterea cateterului. Nu stim exact ce a fost afectat. Doar dupa aceea se poate face o ecografie pentru a se vedea daca exista daune profunde ale tesuturilor/nervilor si de acolo mai departe se stabileste ce este de facut.
Penisul este inflamat si erectia poate face mai mult rau in acest moment. Aintinflamatoarele scad sensibilitatea locala si afecteaza erectia.
Rabdare si incercati sa va concentrati pe alte activitati.
0
10-06-2018, ora 13:47
Kavi
Nu este medic/terapeut
Kavi
Multumesc mult pt raspuns asa am sa fac dar fac ce fac si tot acolo ma duce gîndul sunt stresat rau si ma sperie gîndul ca nu o sa mai am erectie
0
11-06-2018, ora 22:57
Kavi
Nu este medic/terapeut
Kavi
Buna am cateter in penis in urma unei operatie de uretroplastie si imi curge un lichid alb galbui pe linga e normal sau e o infectie alte sintome nu am febra sau varsaturi poate cineva sa imi raspunda va rog se prelinge pe penis pe linga cateter
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: