Tulburari sexuale
Buna ziua, am 30 de ani am o prietena stabila de 4 ani nu am nici o problema venerica dar in momentul cand am contact sexual cu alte partenere erectia mea ori nu exista ori slabeste imediat dupa penetrare.Stiu ca o sa ma sfatuiti sa nu am contacte sexuale cu alte partenere dar as dori sa stiu cam care ar fi problema.Factori de stres nu prea sunt dar poate ii am in subconstient deoarece lucrez intr-un mediu in care se pun presiuni psihice asupra mea.De obicei prin firea mea nu prea le bag in seama,
Multumesc.
Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua, din cate spui, pare a fi vorba de impotenta psihica secundara, situationala. Problema poate fi reprezentata de anxietatea pe care o resimti inaintea actului sexual, cu o alte partenera decat prietena ta. Avand in vedere ca ai o prietena de ceva timp, atunci cand incerci sa ai relatii sexuale cu alte partenere te simti poate vinovat daca nu constient atunci poate inconstient ceea ce duce la o anxietate care are efecte negative asupra erectiei, chiar si schimbarea partenerei poate fi un stimul anxiogen, aici intervenind si anxietatea de performanta. Aceasta nu este decat o ipoteza, pentru un diagnostic clar este nevoie de mai multe detalii.
Ipoteza dumneavoastra se potriveste ca o manusa.Sunt curios ce as putea face sa dispara aceasta anxietate.Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1NU mai am erectie!
- 5nu i se scoala
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 4Penis mic si fara erectie (help)
- 0Nu am erectie.Impotenta?Sa raspunda un doctor UROLOG va rog
- 8nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
- 3Dimineata nu se scoala, e normal?
- 3Am o mare problema cu ERECTIA...Astept raspuns urgent
- 5de trei zile nu am erectie regulata
- 2Lipsa erectie - seara
- 1de 6 ani sufar de diabet zaharat tip I si nu mai am erectie
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 2Nu se mai scoala, va rog ajutor, sunt in depresie
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 16Nu mai pot avea erectie (26ani)
- 1Disfunctie erectila, 18 ani
- 3Ajutati-ma - nu am erectie sau nu reusesc sa o mentin
- 0Am erectie slaba dupa candida