Tulburari sexuale | Forumul Medical ROmedic

Tulburari sexuale

20-03-2012
tony6
Nu este medic/terapeut
tony6
Buna ziua, am 30 de ani am o prietena stabila de 4 ani nu am nici o problema venerica dar in momentul cand am contact sexual cu alte partenere erectia mea ori nu exista ori slabeste imediat dupa penetrare.Stiu ca o sa ma sfatuiti sa nu am contacte sexuale cu alte partenere dar as dori sa stiu cam care ar fi problema.Factori de stres nu prea sunt dar poate ii am in subconstient deoarece lucrez intr-un mediu in care se pun presiuni psihice asupra mea.De obicei prin firea mea nu prea le bag in seama,

Multumesc.
2 comentarii
0
24-04-2012, ora 18:29
Psiholog Pentilie Marius
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Pentilie Marius
Buna ziua, din cate spui, pare a fi vorba de impotenta psihica secundara, situationala. Problema poate fi reprezentata de anxietatea pe care o resimti inaintea actului sexual, cu o alte partenera decat prietena ta. Avand in vedere ca ai o prietena de ceva timp, atunci cand incerci sa ai relatii sexuale cu alte partenere te simti poate vinovat daca nu constient atunci poate inconstient ceea ce duce la o anxietate care are efecte negative asupra erectiei, chiar si schimbarea partenerei poate fi un stimul anxiogen, aici intervenind si anxietatea de performanta. Aceasta nu este decat o ipoteza, pentru un diagnostic clar este nevoie de mai multe detalii.
0
27-04-2012, ora 13:48
tony6
Nu este medic/terapeut
tony6
Ipoteza dumneavoastra se potriveste ca o manusa.Sunt curios ce as putea face sa dispara aceasta anxietate.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: