Nu mi se scoala penisul. Va rog ajutati cu solutii.
Salut! Ma numesc Gheorghe, am 16 ani si nu mi se mai scoala penisul de ceva timp. Am inceput sa ma masturbez de la o varsta frageda (in jur de 8 ani) si nu m-am oprit mai de loc pana in momentul actual. Tin sa mentionez ca am practicat aceasta activitate destul de des. Realizez ca este mult timp si ca a fost o prostie dar ce a fost a fost. In timpul frecventarii, cand am terminat, mijlocul penisului s-a intarit foarte tare si de atunci am penisul foarte moale orice as face. Va rog sa nu luati aceasta situatie in deradere pentru ca ce va zic este adevarat. Multumesc anticipat
2 comentarii
Buna dimineata
Iti recomand sa mergi la un urolog pentru control medical. Din ce descrii poate fi o ruptura a penisului sau o alta situatie si este bine sa elimini cauzele medicale inainte de a merge mai departe.
In rest, exista zeci de postari pe acest site despre masturbarea in exces si efectele ei secundare, cat si de spre solutii de tratament. Incearca sa citesti cu atentie ce este scris acolo.
Iti recomand sa mergi la un urolog pentru control medical. Din ce descrii poate fi o ruptura a penisului sau o alta situatie si este bine sa elimini cauzele medicale inainte de a merge mai departe.
In rest, exista zeci de postari pe acest site despre masturbarea in exces si efectele ei secundare, cat si de spre solutii de tratament. Incearca sa citesti cu atentie ce este scris acolo.
Așa cum ți- a spus și colegul meu, mergi la un urolog, pentru ca acesta are posibilitatea să facă investigații și să pună un diagnostic sigur.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Se poate o noapte fara erectie?
- 8nu am erectie cand vreau sa o fac cu prietena mea
- 3ejaculare fara erectie
- 4baietelul meu nu mai are erectie
- 0nu am ejaculat si mi-am pierdut erectia
- 3Nu imi vine erectia in timpul actului sexual, ajutor
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 2Nu se mai scoala penisul
- 3lipsa erectiei dimineata.
- 4Problema erectie...
- 2Problema act sexual
- 4Mi se scoala greu
- 2Probleme cu erectia
- 6Cateter urinar si erectia
- 6Probleme cu penisul nu mi se mai scoala
- 5Dispariția erecție.
- 2Penisul nu se mai scoala
- 0Am erectie slaba dupa candida
- 2Nu mi se scoala
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: