Nu mi se scoala penisul. Va rog ajutati cu solutii. | Forumul Medical ROmedic

Nu mi se scoala penisul. Va rog ajutati cu solutii.

21-09-2020
Gheorghe112
Nu este medic/terapeut
Gheorghe112
Salut! Ma numesc Gheorghe, am 16 ani si nu mi se mai scoala penisul de ceva timp. Am inceput sa ma masturbez de la o varsta frageda (in jur de 8 ani) si nu m-am oprit mai de loc pana in momentul actual. Tin sa mentionez ca am practicat aceasta activitate destul de des. Realizez ca este mult timp si ca a fost o prostie dar ce a fost a fost. In timpul frecventarii, cand am terminat, mijlocul penisului s-a intarit foarte tare si de atunci am penisul foarte moale orice as face. Va rog sa nu luati aceasta situatie in deradere pentru ca ce va zic este adevarat. Multumesc anticipat
2 comentarii
0
21-09-2020, ora 07:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna dimineata

Iti recomand sa mergi la un urolog pentru control medical. Din ce descrii poate fi o ruptura a penisului sau o alta situatie si este bine sa elimini cauzele medicale inainte de a merge mai departe.

In rest, exista zeci de postari pe acest site despre masturbarea in exces si efectele ei secundare, cat si de spre solutii de tratament. Incearca sa citesti cu atentie ce este scris acolo.
0
22-09-2020, ora 15:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Așa cum ți- a spus și colegul meu, mergi la un urolog, pentru ca acesta are posibilitatea să facă investigații și să pună un diagnostic sigur.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: