Lipsa totala erectie
Buna seara!
Am 30 de ani, deasemenea si sotul meu.De aprox 2 luni nu mai putem face sex si acest lucru se intampla datorita faptului ca nu mai are erectie si atunci cand se intampla, nu este totala.Cu toate acestea ejaculeaza.Problema a inceput in urma cu 6 luni, cand am observat ca-si pierde erectia in timpul actului sexual si ca acesta nu mai are nici intensitate, nici durata. Initial am pus-o pe seama faptului ca este obosit si stresat din cauza serviciului foarte solicitant.Ulterior, am crezut ca este vorba de o a treia persoana, dar nu s-a concretizat.I-am facut analizele de sange si totul este ok.Urmarim filme xxx impreuna si.nimic.!!! Ma iubeste, stiu, simt, ma doreste, insa nu poate!!!! Deja incepe sa fie foarte stresat si imi este teama sa nu intre in depresie.Ma puteti ajuta cu un sfat, eventual sa ma indrumati unde sa ma adresez? Sexolog, urolog, psiholog???
Multumesc!
Am 30 de ani, deasemenea si sotul meu.De aprox 2 luni nu mai putem face sex si acest lucru se intampla datorita faptului ca nu mai are erectie si atunci cand se intampla, nu este totala.Cu toate acestea ejaculeaza.Problema a inceput in urma cu 6 luni, cand am observat ca-si pierde erectia in timpul actului sexual si ca acesta nu mai are nici intensitate, nici durata. Initial am pus-o pe seama faptului ca este obosit si stresat din cauza serviciului foarte solicitant.Ulterior, am crezut ca este vorba de o a treia persoana, dar nu s-a concretizat.I-am facut analizele de sange si totul este ok.Urmarim filme xxx impreuna si.nimic.!!! Ma iubeste, stiu, simt, ma doreste, insa nu poate!!!! Deja incepe sa fie foarte stresat si imi este teama sa nu intre in depresie.Ma puteti ajuta cu un sfat, eventual sa ma indrumati unde sa ma adresez? Sexolog, urolog, psiholog???
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectii psihogene
- 2lipsa erectiei dintr-o data
- 3ejacularea precoce, are legatura cu pierderea erectiei
- 1NU mai am erectie!
- 4probleme de erectie
- 4Ajutor! Nu am erectie!
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 8nu am erectie cand vreau sa o fac cu prietena mea
- 1erectie slaba sau deloc
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 2Tulburari sexuale
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 2De cateva zile nu ma excit si n-am erectie
- 2Ajuta-ma. de 2 saptamani numai am erectie
- 0Durere Testicul + Nu se ridică
- 5Probleme erectie, apetit sexual
- 0Lipsa erectie
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Mai multe informații despre: lipsa erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: