probleme erectie | Forumul Medical ROmedic

probleme erectie

03-10-2011
hitler
Nu este medic/terapeut
hitler
salut, am 28 de ani. uneori cand ma culc prima data cu o fata nu am erectie imediata dar dupa 3- 4 min dupa ce ma dezbrac imi revin ( asta numai prima data cand o fac cu acea fata) dar recent nu am avut erectie deloc timp de o ora cand a trebuit sa ma culc prima data cu cea mai noua cucerire. nu simteam absolut nimic, parca era paralizata. sunt disperat sunt speriat. ce fac?
2 comentarii
0
04-10-2011, ora 10:05
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cauza este, in mod evident, pur psihologica, nefiind vorba de o adevarata impotenta. Insasi grija, insasi teama de a "nu face faţă" este capabilă să provoace ceea ce se numeşte "anxietate de anticipaţie".

Prima măsură care trebuie luată e să aplicaţi ecuaţia: un preludiu mai lung. şi puţin alcool.
Prin "preludiu mai lung" se înţelege, mai exact, cel puţin o jumătate de oră pe dezbrăcatelea fără penetrare. Prin "puţin alcool" se înţelege o doză maximă de 80 g de alcool pur, care ar putea reprezenta un maximum de două pahare de coniac sau whisky.
0
18-12-2011, ora 16:34
arazlin
Nu este medic/terapeut
arazlin
am si eu o problema asemanatoare. Cand fac sex cu prietena mea, e totul perfect la preludiu, la fel si la sexul oral...in schimb, dupa 2-3 minute dupa penetrare se blegeste :(. Ma sperie foarte tare, mai ales ca s-a intamplat de 3 ori.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: