casnicie problematica
buna seara tuturor problema mea foarte mare de fapt una dintre ele si sper sa nu va plictisesc este urmatoarea: Sunt casatorita de 3 ani intr-o tara straina cu un barbat pe care il iubesc si care ma iubeste am crezut eu dar cred ca sunt total inselata.o sa vedeti si de ce. inca de la aparitia mea in casa socrilor mei am fost primita cu o privire oarecum intrebatoare si mai ales din partea soacrei mele. Dar necunoscandu-i am crezut ca-i normal.Cam laun an de zile de stat acasa si fara bani din partea sotului meu am solicitat un loc de munca si tin minte si acum privirea lui intrebatoare ciudata. In sfarsit am obtinut un loc intr-o croitorie printr-o cunostinta de-a lui bun prieten.DIN acest moment au inceput necazurile care mai de care mai urate : Din partea sefelor ras batjocura fara motive eu fiind o persoana rezervata dar in momentul cand mi se facea rau prin diverse actiuni ripostam deci ma terminam fizic si psihic: masina defecta ate taiate la masina si taiere din minute jigniri majore fara motive dar nu vreau sa lungesc cu aceasta.Astfel am indurat 10 luni de zile in disperare si dezamagire totala imbolnavindu-ma si mai rau psihic si fizic depresiv fibroadenom mamar si altele deci o stare sufleteasca unde se indeasa sentimente dorite de altii si nici decum de mine vreau sa spun astfel despre sotul meu impreuna cu toti cei pusi de el in actiune.Sigur pare incredibil si real dar cu dovezi pare cutremurator indurerat si dezamagita total de barbatul vietii mele dar si de semeni. Am plecat deci acasa intr-o zi cand n-am mai suportat jugul si am cautat in alta parte. in sfarsit foarte greu am descoperit la o gradinarie deci m-am dus cu ganduri bune si fata luminata ca am ceva de munca chiar si pentru 2 luni.Nu mica mi-a fost mirarea sa dau din nou peste amicii si amicele mele de dinainte dar cu alte fete deci alte persoane cu acelasi stil de actiune deloc neschimbat deci am stat pe loc m-am mirat si mi-a aparut un semn de intrebare OARE CE SA FIE ? Am uitat sa va mai spun ca pe langa persecutiile pe care le primeam in acelasi timp primeam si avansuri puternice sper ca ma intelegeti adica mi se facea curte deci se dadeau bine pe langa mine si spre surprinderea mea acelasi lucru si aici la gradinarie. Am inceput sa ma intreb incetul cu incetul care sa fie treaba si imi puneam fel de fel de intrebari.astfel prin intrebarile mele analizele facute microfon in casa adaptat la priza de telefon fix am ajuns la o concluzie cutremuratoare _SOTUL MEU !!!!- CA fapt l-am intrebat ce-i cu toate astea dar mi-a argumentat scurt si clar -ca eu inventez si sunt de vina in relatiile mele cu colegii de servici si mai ales cu sefii.CAnd i-am spus ca mi se fac ochi dulci nu a reactionat in nici un fel.Dupa 3 saptamani de munca la gradinarie mi s-a telefonat si spus sa nu mai revin ca nu mai au nevoie de mine pt ca nu mai este de munca.Astfel am ramas din nou paf si astfel am stat din nou acasa de data asta 5 luni si dupa 5 luni grele de singuratate sotul lucreaza toata sapt si vine acasa o data la sapt cateodata la 2 si dezamagire studiind si cercetand aceste actiuni in fel si chipuri bineinteles programate eu avand nesaansa de a fi confundata chiar de catre sotul meu cu o alta femeie sau cu un robot cre-l programezi el fiind nemilos cu mine la tratamentele indurate din partea superiorilor de mine.Astfel dupa 5 luni am gasit ceva de lucru tot pri intermediul telefonului si nu de nebagat in seama al institutiei care se ocupa cu aceasta munca adica de a plasa persoanele in diverse locuri de munca sau posturi.In tot acest timp de 5 luni de stat acasa m-am plimbat cu masina cu socrul meu pe la diversi patroni bineinteles in bataie de joc acestia interogandu-ma ca la politie de ce am renuntat la prima mea munca cea de croitoreasa si eu raspunzandu-le pe masura astfel creandu-se un cerc ciudat de vicios si o apasare in familie si o tristete deci noi doi am devenit un joc de-a soarecele si pisica un joc bolnav in care este greu sa mai ai credinta realitatea normalitatea si dragostea de la inceput.A devenit totul ca o urmarire distrugatoare pentru mine si controlata total in orice miscare de catre sotul meu bsi de catre alte persoane.In sfarsit am ajuns la cel de-al 3 lea lucru adica de femeie de servici la un mic hotel cu cure de tratament.Din pacate si aici am fost intampinata aproape in acelasi mod ca precedentele dar fara probleme de insulte dar tactica era aceeasi.astfel ca dupa aluzii nenumarate cu jargoane simple din care sa-ti dai bine seama am renuntat si la acest post dupa numai o luna fiind presata sa fac astfel intr-un mod indirect datorita cercetarilor amanuntite ale personalului asupra vietii mele de familie si asupra insistentelor ciudate de asi vari coada tradandu-se astfel pe fetele acestora un zambet rautacios si plin de venin de a ma face. vazand eu ata control si atentie scarboasa din partea lor mi-am luat talpasita si dusa am fost.Au inceput certuri intre mine si sotul meu si probleme mult mai mari au aparut.In paralel am cunoscut persoane cre s-au dat drept prietenoase si cre au venit la o cafea tot sub aceeasi masca ascunsa deci cu subiecte despre relatia mea cu sotul meu si interese ciudate pentru familia mea. dar eu abordandu-le normal stiind foarte bine unde bat si ce urmaresc asta intelegandu-se din conversatia lor cre nu reusea sa fie atat de bine pusa la punct cum credeau ele.AM stat din nou acasa astfel din nou tot 5 luni si am inceput sa lucrez la o gradinita o perioada de proba curatenie si aici colega cu care lucrez fiind otipa de treaba am inceput sa conversam si astfel din cate am inteles clar aceeasi problema o macina si pe ea EU.STAu si ma intreb ce au acesti oameni cu mine ce vor de la mine ce vrea sotul meu de la mine eu incercand sa-i ofer totul posibl bun frumos si placut. CE VOR TOTI.Aceste persoane s-au introdus parca in relatia si in sufletul nostru si cu ele vin raceala desnadejdea si altele.Din pacate sotul meu nu mai este atent si dragastos cu mine este pasiv impulsiv rapid trecartor si indiferent nu imi mai ofera dragoste iar in sufletul meu locul dragostei l-au luat aceste persoane rautatile rasetele lor deznadejdile tulburarea mare din suflet un suflet bolnav.Imi cer iertare de mesajul foarte lung dar nu stiu ce sa mai fac in aceasta situatie ma simt fara sperante.
14 comentarii
am uitat sa precizez ca in tot acest timp de 3 ani am fost tratata de catre socri foarte urat deci nu in sensul de ami se da cate ceva din partea lor ci tot timpul mentionez ca toate intrevederile mele cu acestia au fost pline de rautate din partea lor si suspiciune in acelasi timp deci argumente tot timpul pline de jigniri si ofense.Spuneti-mi poate stiti cumva cum se traieste printre acesti oameni caci eu am incercat in disperarea mea sa lupt lupta de supravietuire dar eu nu mai gasesc nimic in toate astea totu a fost disatrus de ei si sotului meu ii plac aceste actiuni si este bucuros can eu ma simt complet depasita si indurerata.Eu am dus o lupta a casniciei de rezistenta a acesteia si nicidecum altfel am vrut sa ne pastram intimitatea si iubirea sa lucram impreuna si sa fim o familie dar din pacate AM DAT GRES AM CLACAT SI ma simt fara puteri deci nu mai vreau o iubire adevarata asa cum aspirasem eu inainte nu mai vreau nimic ci doar PACE SUFLETEASCA .AM RENUNTAT LA A MAI IUBI !!! AS VREA SA STIU SI PARERILE VOASTRE SI SFATURI CAM CE AS PUTEA FACE .
off doamne, ce trist!!!tudora, spune-mi te rog, care este tara aceea straina unde te afli cu sotul tau si familia lui??si eu am trecut prin multe in viata dar cu socrii m-am avut foarte bine si ma iubesc mai mult decat pe fiul lor(sotul meu) tocmai pt faptul ca el dintotdeauna a fost mai rebel!!astept sa imi spui de tara si religia de acolo apoi o sa iti raspund asa cum vad eu lucrurile!!te pupic
daca iti este mai usor, putem vorbi si pe mess!!
buna jaquelinne italia si el este catolic si multumesc inca o data si daca poti sa-ti faci o parere astept raspunsul tau si apreciez faptul ca vrei sa ma ajuti
buna tudora.sincera sa fiu ma asteptam sa imi scrii ca este vb despre o tara araba, pt ca ei sunt mai ciudati in gandire, dar asa in italia, sunt destul de deschisi!!probabil ca parintii lui nu au fost de acord sa se casatoreasca cu o fata din alta tara, dar nu ii inteleg atitudinea lui fata de tine.tu ce religie ai acum?faptul ca locuiesti cu ei in casa este destul de neplacut mai ales avand in vedere comportamentul lor fata de tine!!parerea mea este sa il iei pe sotul tau deoparte si sa vorbesti cu el si incearca sa-l convingi sa va mutati singuri in alta parte pt ca dupa cum vad eu, mama lui are foarte mare influenta asupra sotului tau si asta nu e bine deloc!!este foarte trista situatia pe care ai prezentat-o tu!!eu vreau sa aflu mai multe ca sa incercam sa vedem ce putem face ca sa le fii pe plac socrilor, ca dupa cum vad ei sunt problema voastra!!mai povesteste-mi despre ei, despre socri!!ei iti reproseaza ceva?
Jakie , barbatul si familia lui sunt catolici, biata fata este intr-o situatie disperata. Ce sa le mai faca pe plac dupa cat a suferit!
Doamne!
Tudora, lasa-l ! Niciodata catolicii si ortodoxii nu s-au inteles!
Sa fii puternica si sa ai incredere in tine si in Dumnezeul nostru!
Te pup, Aliss
Doamne!
Tudora, lasa-l ! Niciodata catolicii si ortodoxii nu s-au inteles!
Sa fii puternica si sa ai incredere in tine si in Dumnezeul nostru!
Te pup, Aliss
pai da dar nu prea spune aici ca vrea sa se desparta de el!!ori mi-a scapat mie?!din cate am inteles eu din relatarile ei ar dori sa gaseasca o solutie si totul sa fie bine!!daca vrea o cale usoara, atunci sa il lase si cu Dumnezeu inainte!!eu una sunt o luptatoare si nu as renunta cu una cu doua la ceva si poate ca tudora vrea sa mai acorde o sansa casniciei.oricum incercarea moarte n-are!!
Da, e alegerea ei! Ea stie cel mai bine ce e de facut.
Insa eu asa am priceput, daca el isi bate joc de ea in asa mod.
Si mi-am dat cu parerea.Noi femeile acceptam multe dar avem o limita.
Nu esti de aceeasi parere?
Insa eu asa am priceput, daca el isi bate joc de ea in asa mod.
Si mi-am dat cu parerea.Noi femeile acceptam multe dar avem o limita.
Nu esti de aceeasi parere?
Aliss, ea nu prea cred ca stie ce e de facut pt ca altfel facea si nu ne mai cerea ajutorul sau parerea.Ea vrea sa gaseasca niste modalitati pt a-si salva casnicia.Problema e ca daca nu il mai iubeste chiar nu are rost sa mai stea alaturi de el pt ca anii pierduti nu ii mai poate recupera niciodata.Eu zic totusi sa incerca sa mai faca ceva si daca vede ca nu iese la nici un rezultat sa isi ia inima-n dinti si sa-l lase, ca n=o fi nici primul si nici ultimul barbat din lume!!Si asa in 2012 vine sf.lumii ;)))))) Macar sa ne mai bucuram un pic de viata!!
noi femeile acceptam multe si stim sa iertam si sa trecem peste greutati!!mai greu e cu ei ca la prima problema clacheaza si se vaita mai rau ca femeile ;))
DE acord! Oricine are o a doua sansa. Sa incerce.Si daca nu o fi sa fie sa-l bage in.masii ca barbati sunt pe toate drumurile.
Si macar ca incerce mai repede ca sa apuce si ea sa se bucure de viata!
Hai Tudora, da-te la el si vezi ce e de facut, capul sus, fii mandra si curaj, ca esti romanca.
Doamne , m-ai speriat tare Jackie, eu ce o sa fac cu 2012-le asta? In 4 ani dak stau sa ma gandesc pot face multe, k sa nu imi para rau ca mor.
Esti de acord?
Si macar ca incerce mai repede ca sa apuce si ea sa se bucure de viata!
Hai Tudora, da-te la el si vezi ce e de facut, capul sus, fii mandra si curaj, ca esti romanca.
Doamne , m-ai speriat tare Jackie, eu ce o sa fac cu 2012-le asta? In 4 ani dak stau sa ma gandesc pot face multe, k sa nu imi para rau ca mor.
Esti de acord?
barbati sunt pe toate drumurile dar problema e ca sunt toti cam la fel, tot o oala si-un pamant ;)) mai rar sa gasesti pe cineva perfect sau aproape perfect care sa indeplineasca toate cerintele noastre...si pt asta trebuie sa ne mai acomodam si cu ce avem ori daca nu ne convine incheiem pasajul si gata!nici nu vreau sa ma gandesc la 2012 ca eu mai am multe de facut si cel mai important este sa imi vad fetita crescand, sa o vad mireasa si sa am grija de nepoteii mei!!sper ca bosorogul ala senil sa fie oprit la timp, inainte sa isi bage el nasul in munca Domnului! ;) pai nu?face experimente pe pielea noastra?asta-i culmea :) dar macar pana atunci sa facem si noi cat mai putem, sa nu ne irosim ultimii ani ;))
tudora, nu ai mai dat nici un semn..sper ca esti bine!!!
offf stiam io ca e tara in care sunt maritata si eu..si sunt ani in care nu se gasest un loc de munca linistit, toti vor probe probe si iar probe si le lasi nr de tel..ca pe al meu il au toti care au coafoare pe o raza de 150 km...nimik..am lucrat 2 luni ..si am sfarsit prin a ma bate aproape cu principalul.ca bineinteles...stii ca nu se pot abtine.si fetele..colegele...fara termen de comparatie.nu rele...diabolice.i rest eu de bine de rau am niste socri prea buni si un sot.cum mi-am dorit.ce sa-ti zic ...eu incerc sa ma adaptez...io fiind manichiurista coafeza mai faca acsa...dar lucrand undeva..nu stiu zau dak mai indraznesc...bafta..ca ai nevoie.stim ce inseamna alta tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!suntem alaturi de tine, ignora-i, sunt doar niste bieti idioti cu aere !1
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sotia mea vede in religie o cale de a se indeparta de toate problemele...
- 16cum sa readuc dragostea intre noi?
- 5Merita sa mai fac ceva? Ajutati-ma va rog!
- 17cum pot sa depasesc
- 8Se poate salva o casnicie?!
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 9isi mai revine?
- 4As dori sa stiu unde ma aflu
- 11relatie 9 ani
- 28iubitul meu a plecat pe 4 luni si sunt in depresie
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 22instrainare brusca in cuplu
- 5E posibil ca mama sa nu il lase sa se casatoreasca?
- 8sentiment de 'sfarsit'
- 531Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.
- 12Va rog ajutati-ma !!!:-|
- 4ma gandesc la fostul desi am iubit
- 5Adevăr sau paranoia?!
- 4Sotul meu se masturbeaza!
Mai multe informații despre: Viata de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: