suntem de 7 ani impreuna si in ultimu an am dezamagit-o!

suntem de 7 ani impreuna si in ultimu an am dezamagito!!!!!(nu am inselato niciodata) imi spune ca nu sunt destul de responsabi si nu ma prea tin de cuvant si are dreptate dar acuma sunt mai hotarat ca niciodata sa schimb lucrurile
in schimb iam oferit un inel de logodna si la acceptat. dar e mai rece cu mine cand stam de vb. in pat cand suntem impreuna e super pentru ca ne place sa facem dragoste la nebunie. mia zis ca sa saturat de vorbe. nu stiu cum so fac sa inteleaga ca vreau sa schimb totu in favoarea noastra si sami continui relatia cu ea pentru co iubesc. ultima oara am facut o criza de gelozie care pot spune sincer ca nam avut motive si mia dat inelul jos. nu stiu ce sa mai fac ????
va multumesc
in schimb iam oferit un inel de logodna si la acceptat. dar e mai rece cu mine cand stam de vb. in pat cand suntem impreuna e super pentru ca ne place sa facem dragoste la nebunie. mia zis ca sa saturat de vorbe. nu stiu cum so fac sa inteleaga ca vreau sa schimb totu in favoarea noastra si sami continui relatia cu ea pentru co iubesc. ultima oara am facut o criza de gelozie care pot spune sincer ca nam avut motive si mia dat inelul jos. nu stiu ce sa mai fac ????
va multumesc
4 comentarii

stii si eu sunt in aceeasi situatie cu sotul meu

Stufaky, eu nu am inteles prea bine care e problema voastra. Ce anume reproseaza ea ?

Daca ai dezamagit-o 1 data, seiarta.Dar daca ai tinut-o intr-un sr de dezamagiri.greu s-o mai luati de la capat...:-(( Odata pierduta increderea e foarte greu de recapatat...Stii ce se spune:increderea, iti trebuie o viata sa o obtii si o secunda sa o pierzi...Sabryna...imi pare rau si pt tn, pt ca si eu stiu cum e...Iar o solutie la asta...impune supervointa din partea ambilor parteneri.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce mi se intampla? sunt nebuna?
- 5ce decizie sa iau?
- 5Merita sa mai fac ceva? Ajutati-ma va rog!
- 6Am nevoie de ajutorul unui psiholog.
- 3feeling putin ciudat... intr-o relatie
- 15gelozia e o boala? ajutati-ma, va rog!
- 9Va rog sa ma ajutati..
- 17cum pot sa depasesc
- 7Prietena mea nu mai tine la mine cum tinea
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 4ma deranjeaza amicele lui
- 21o relatie distrusa
- 4nu-l mai doresc dar il iubesc
- 8intre parinti si iubit
- 7Efectele divortului asupra copiilor!
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 8sentiment de 'sfarsit'
- 6Despartire sau un moment mai greu in viata noastra
- 2nu stiu ce sa fac... casnicia mea aluneca incet spre un divort
- 18Ce doare mai mult, infidelitatea sexuală sau cea emoţională?
Mai multe informații despre: Viata de cuplu Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: