aproape de despartire
![equililbrum](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
voi fi scurt si succint, am 25 de ani si am o relatie de aproximativ 4 ani cu o femeie mai mare decat mine cu 9 ani, are 2 copii, la inceput toate au fost bune si frumoase dar acum treaba sa schimbat, am ajuns pe ultimul loc pentru ea, sustine ca ma iubeste dar ma respinge, nu doar la relatiile intime, ma respinge la tot ce inseama afectiune sarut imbratisare vorbe calde care lipsesc cu desavarsite din vocabularul ei, o iubesc si tin mult la ea am incecat sa comunic sa-i spun problema sa facem cumva sa o rezolvam, dar mereu imi raspunde ca o enervez, ca am devenit prea gelos, intradevar sunt gelos ca ma gandesc ca poate asta e cauza care a facut-o sa se distanteze de mine.am luat initiativa si i-am spus ca vreau sa incetam relatia noastra, dar atunci se schimba nu e de acord si devine iubita ideala, dar dureaza doar pana imi trece mie supararea si atunci din nou se distanteaza.va cer un sfat va rog frumos ca sunt foarte dezamagit de cea ce inseamna o relatie serioasa.ar trebui sa continui relatia?
4 comentarii
![laurasaed](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Este posibil ca fiecare in acest moment sa isi doreasca altceva de la aceasta relatie, dar sa nu stie sa exprime.
De aceea ti-as recomanda sa faceti o evaluare a relatiei actuale si sa vedeti unde au aparut, sau care sunt problemele.
In timp prioritatile noastre se schimba si ne dorim altceva de la viata.
Atunci cand suntem intr-o relatie, trebuie sa tinem cont si de ceea ce isi doreste celalat si sa vedem ce anume ar trebui facut pe viitor astfel incat relatia sa nu se destrame.
Mult noroc.
Laura Saed
Psihoterapeut
De aceea ti-as recomanda sa faceti o evaluare a relatiei actuale si sa vedeti unde au aparut, sau care sunt problemele.
In timp prioritatile noastre se schimba si ne dorim altceva de la viata.
Atunci cand suntem intr-o relatie, trebuie sa tinem cont si de ceea ce isi doreste celalat si sa vedem ce anume ar trebui facut pe viitor astfel incat relatia sa nu se destrame.
Mult noroc.
Laura Saed
Psihoterapeut
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cateva sfaturi pt o dif de 6 ani?
- 17Avem nevoie de ajutor! tulburare psihica acuta
- 2relatia mea de 4 ani a luat sfarsit...
- 6Casnicie aproape pierduta
- 4bulversare totala
- 10de ce nu pot fi fidela?
- 10Am o problema cu prietena mea
- 0Cum o conving sa vina acasa?
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 7Probleme de cuplu
- 22instrainare brusca in cuplu
- 8Lupt sau renunt?
- 5L-am inselat si nu stiu cum sa-l ajut
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 10Se poate salva casnicia mea?
- 38Sotul meu s-a schimbat enorm...nu mai este el.
- 11vreau sa-mi salvez relatia!
- 16Prietenul meu e pe drum spre Anglia, cum sa-l opresc?
- 5este nevoie de psiholog?
- 0Secrete, mister si minciuni
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: