care sunt sansele?URGENT !

02-07-2008
oana220
Nu este medic/terapeut
oana220
Buna ziua.
Am facut un test de sarcina sure check. Prima linie a aparut iemdiat rosu aprins iau dupa 10 minute a aparut foarte usor cea de a doua linie. Am repetat testul de sarcina (tot sure check) dupa doua ore si a iesit negativ (fara nici o alta linie). Cum imid au seama care e tesutl bun.

Am de gand sa fac altul dar pana atunci nu pot sa fii linsitita. Am citit undeva ca sunt mai multe sanse ca un test de sarcina sa arate gresit varianta pzoitiva decat avrianta engative.

Trebuie sa va spn ca eu am luat pastila de a2a zi sicredeam ca nu am cum sa fiu isnarcinata. In plus de asta nici nu am facut sex ci doar prietenul meu m-a atins si de frica sa nu fii ajuns sperma si sa raman isnarcinata am luat apstila de a doua zi.
De aceea nu inteleg cum as putea sa fiu insarcinata.

Va multumesc
1 comentarii
0
04-07-2008, ora 00:00
michaela2007
Nu este medic/terapeut
michaela2007
mai-mai-mai...Ce speriata esti! In primul rind cind ai de gind sa-ti incepi viata sexuala, indiferent de ce scuze inventeaza partenerul trebuie sa folosesti prezervativul...In al doilea rind ce inseamna ca "doar te-a atins"?Asta imi poti spune in privat daca te jenezi...
Iar in al treilea rind cind trebuie sa-ti vina ciclul?Ca sa stiu daca ai posibilitatea sa ramii insarcinata...Testele d sarcina sint eficiente dupa cum abia am citit undeva dupa 2 saptamini de la ovulatie, adica ar fi cam la data cind ar trebui sa iti vina un ciclu normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul