care sunt primele semne de sifilis si la ce perioada trebuiesc facute primele analize?
www.cutismed.ro
buna ziua am fac analizele la sange in luna august si mi-a iesit rpr pozitiv iar vdrl negativ apoi am fac testetul tpha si a iesit pozitiv in urma acestuia am mai fac un vdrl cantitativ si a iesit 1/64.am luat tratament 6 injectii cu moldamin mai precis 2 pe saptamana cate una in fiecare fesa dupa acest tratament am repetat analizele dupa 3 luni mai precis un vdrl cantitativ si mi-a iesit 1/16 asta inseamna ca tratamentul a dat rezultatele intrebarea este daca mai trebuie sa fac tratament.doamna doctor de dermatologie mi-a zis ca nu mai trebuie ca este slab pozitiv si ca in timp se va negativiza este adevarat? este posibil ca rpr sa imi iasa negativ fara al face cantitativ ? inca ceva pot intretine relatii sexuale neprotejate la stadiula acesta adica 1/16?va multumesc din suflet si va rog tot din suflet sa imi raspundeti
puteti sa aveti contact sexual, dna dr v a spus bine
sanatate
sanatate
pt.dl.dr.akram pe timpul cat eram insarcinata am facut de doua ori rbw si a iesit negativ dupa ce am nascut copilul a fost gasit cu tpha+ si eu la fel i-am facut tratament 10 zile cu penicilina dar nu am mai facut analize.sotul meu este negativ.va rog sa-mi spuneti daca e sifilis, si daca e sotul de ce e negativ?credeti ca dupa tratamentul mai sus mentionat copilul mai are?va multumesc?
Buna ziua, acum 2-3 saptamani am fost diagnosticata cu sifilis( +(+) VDRL pozitiv, TPHA pozitiv, tyitru 1/8), am urmat tratamentul cu moldamin ( 5 injectii a cate 2 flacoane) iar acum am terminat injectiile. doctorita a spus ca doar dupa 3 luni pot reface analizele pentru a vedea daca mai sunt infectata, si mi-a mai spus ca sunt foarte putine sanse sa ma fi vindecat doar dupa tura asta de injectii.Care sunt sansele ca eu sa ma vindec doar dupa prima tura de injectii?.
Va multumesc!
Va multumesc!
sansele dupa vindecare sut f mari...aproape 100%.nu inteleg de ce v a spus asa doctorita.poate se refera la normalizarea analizelor...care e altceva decit vindecare
as mai avea o intrebare, in cazul in care as ramane insarcinata, exista un tratament pentru ca, copilul sa nu fie infectat?? in cazul in care eu ma vindec??? mapot gandi la un copil sau mai am de asteptat cativa ani?
puteti face copil de maine, sunteti vindecata practic
salut!am 14 ani si miau aparut niste cosulete mici ca din imagine
http://162.129.70.33/images/pearly_penile_papules_1_040611.jpg
dar nu am avut niciodata un contact sexual!Ce sunta cestera?e ceva grav?ce trebuie sa fac?
NU E SIFILIS? :(:(:(
http://162.129.70.33/images/pearly_penile_papules_1_040611.jpg
dar nu am avut niciodata un contact sexual!Ce sunta cestera?e ceva grav?ce trebuie sa fac?
NU E SIFILIS? :(:(:(
Buna seara,
Noi dorim foarte mult sa adoptam un copil.
Problema este ca in foarte multe cazuri copii fie au avut sifilis congenital fie mamele au fost diagnosticate ci sifilis la nastere.
Va rugam sa ne spuneti daca momentan rezultatele sunt negative ce riscuri exista ca sifilisul sa reapara ulterior.
In ceea ce priveste sifilisul tardiv, acesta poate iesi pozitiv la analizele recente - adica daca solicitam acum analizele rezultatele pot fi negative si sifilisul sa apara in jurul varstei de 9-12 ani ?
Ce implicatii are sifilisul in dezvoltarea ulterioara a copilului nascut cu sifilis congenital ?
De ex. noua ni s-au prezentat copii despre care ni s-a spus ca au avut sifilis si acum sunt negativi; este posibil ca boala sa reapara la pubertate ?
Va multumim din suflet daca ne puteti ajuta cu raspunsuri.
Noi dorim foarte mult sa adoptam un copil.
Problema este ca in foarte multe cazuri copii fie au avut sifilis congenital fie mamele au fost diagnosticate ci sifilis la nastere.
Va rugam sa ne spuneti daca momentan rezultatele sunt negative ce riscuri exista ca sifilisul sa reapara ulterior.
In ceea ce priveste sifilisul tardiv, acesta poate iesi pozitiv la analizele recente - adica daca solicitam acum analizele rezultatele pot fi negative si sifilisul sa apara in jurul varstei de 9-12 ani ?
Ce implicatii are sifilisul in dezvoltarea ulterioara a copilului nascut cu sifilis congenital ?
De ex. noua ni s-au prezentat copii despre care ni s-a spus ca au avut sifilis si acum sunt negativi; este posibil ca boala sa reapara la pubertate ?
Va multumim din suflet daca ne puteti ajuta cu raspunsuri.
Buna ziua!Am si eu nevoie de un rapuns URGENT!Tatal meu a fost diagnosticat cu sifilis (+), acum 4 ani de zile! In perioda aceea am facut anlize si eu, si mama, si fratele meu, dar noua ne-a iesit negativ! Tata a urmat un tratament cu penicilina si moldamin(amestecate), dupa care a facut un alt tratament "mai puternic ca penicilina"(asa spunea doamna doctor) si la repetarea analizelor a avut acelasi rezultat.Raspunsul dr. a fost ca boala este veche si nu se mai poate trata "pt. ca este intrata in sange"!Este adevarat?Eu am citit ca sifilisul se poate vindeca, mai greu, dar se poate!As vrea sa stiu daca exista vreo cale de vindecare inainte sa fie prea tarziu!Va multumesc anticipat!
VDRL se poate negativa peste mult timp.nu tratati o analiza, tratam un pacient!!!!
nu inteleg de ce ati facut toti din casa analize...sifilis este o boala cu transmitere sexuala!!!!adica mama doar trebuia sa analiza...
tatal dvs sigur e vindecat...dar daca vreti sa fie VDRL neaprat negativ.asta e altceva
nu inteleg de ce ati facut toti din casa analize...sifilis este o boala cu transmitere sexuala!!!!adica mama doar trebuia sa analiza...
tatal dvs sigur e vindecat...dar daca vreti sa fie VDRL neaprat negativ.asta e altceva
sunt perle peniene..e ceva normal
Buna ziua...
Ieri am avut primul meu contact sexual, si la aprox. 2 ore dupa aceea mi'a aparut o umflatura pe penis... Este o umflatura de cca. 1.5 cm, si din cate am vazut pe forumuri, ar putea fi sifilis
Va rog sa'mi raspundeti imediat ce este, sunt disperat, mai ales ca e prima data cnd fac sex, si deja mi'i s'a intamplat ceva... Este posibil ca semnele sifilisului sa apara intr'un timp asa de scurt, sau este doar o umflatura cauzata de o posibila bruscare a penisului in timpul masturbarii?
va rog, sunt disperat, nu stiu ce sa fac
Ieri am avut primul meu contact sexual, si la aprox. 2 ore dupa aceea mi'a aparut o umflatura pe penis... Este o umflatura de cca. 1.5 cm, si din cate am vazut pe forumuri, ar putea fi sifilis
Va rog sa'mi raspundeti imediat ce este, sunt disperat, mai ales ca e prima data cnd fac sex, si deja mi'i s'a intamplat ceva... Este posibil ca semnele sifilisului sa apara intr'un timp asa de scurt, sau este doar o umflatura cauzata de o posibila bruscare a penisului in timpul masturbarii?
va rog, sunt disperat, nu stiu ce sa fac
nu e sifilis! e prea devreme
buna ziua! am descoperit ca am sifilis si am inceput de urgenta tratamentul.Am o relatie de aprox. 6 luni de zile in care am avut doar 2 contacte sexuale protejate ambele.Va rog mult sa-mi spuneti ce sanse sunt ca iubitul meu sa aiba si el aceasta boala?Va multumesc anticipat!
buna ziua domnule doctor...am aflat recent ca am sifilis..si nu pot face penicilina pt ca am hipersensibilitate la ea...cineva mi-a recomandat eritromicina capsule ca inlocuitor...este buna ?si daca da cat timp tre sa iau ?va multumesc anticipat.
eritromicina e buna... 4 cps pe zi timp de 14 zile
mai bine faceti analize si aflati daca are sau nu iubitu
4cps pe zi ??din cate am inteles de la farmacie se ia una la 6 ore ?cum sa fac, sa iau cate doua ?e de 200de mg.la analize vom merge abia luni...va multumesc frumos pt raspunsuri...
se pare ca ai cam lipsit de la orele de matematica.o zi are 24 de ore.deci o cps la 6 ore inseamna exact 4 cps pe zi.nu inteleg ce e asa greu.si pe degete.si tot merge...ufff
Buna ziua!
Am fost depistata cu VDRL pozitiv in primul trimestru de sarcina.Am urmat tratament cu penicilina la 6ore(timp de 10 zile ).Dupa aceea am facut 3 serii de Moldamin (1 la 2 zile).Copilul a urmat tratament timp de 10 zile si este bine.Eu am ramas tot pozitiva.Exista vreo posibilitate de a se negativa?Imi recomandati altceva?
Multumesc!
Am fost depistata cu VDRL pozitiv in primul trimestru de sarcina.Am urmat tratament cu penicilina la 6ore(timp de 10 zile ).Dupa aceea am facut 3 serii de Moldamin (1 la 2 zile).Copilul a urmat tratament timp de 10 zile si este bine.Eu am ramas tot pozitiva.Exista vreo posibilitate de a se negativa?Imi recomandati altceva?
Multumesc!
multumesc omidee...foarte dragut din partea ta..sincer nici nu calculasem...iar de la matematica nu am lipsit, dar nici nu-mi place...
eritromicina de 500 mg ?NU DE 200!!!!
multumesc pt sfat...am sa iau maine de 500mg.vroiam sa va intreb vdrl sau rbv-ul e numai pt sifilis sau poate depista si altceva ?ma refer la celelalte boli venerice..va multumesc anticipat..
e doar pt sifilis
buna ziua d.le doctor..am fost la farmacie sa iau eritromicina de 500mg si mi s-a spus ca nu exista decat de 200mg...ce sa fac ? sa iau cate doua asa de 200mg ?sau imi puteti recomanda dvoastra cumva altceva ? va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5despre sifilis
- 1Am sifilis sau alceva
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 10A descoperit ca are sifilis! Ajutor!
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 2Sifilis
- 3sa nu te angajeze nimeni fiindca ai sifilis
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 96o fi sifilis?
- 10Cum stiu ca am sifilis?
- 55Analize sifilis
- 1Sifilis insistent
- 4Buba ciudata intre fese, Sifilis?
- 0rezultat analize sifilis
- 5sexul oral si sifilisul
- 12legat de sifilis si sarcina
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 0ganglioni inflamati de mult timp
- 2Sifilis ?
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: