Candidoza bucala. Ajutor!!!

Buna ziua!
Va rog, am nevoie de ajutor.
De 3 zile iau ampicilina pentru un abces dentar, iar azi dimineata cand m-am trezit am observat limba alba, acoperita de o substanta branzoasa, care, la periere, s-a mai dus. Primul lucru la care m-am gandit e candidoza bucala. Am intrat in panica si am mers la spital, insa mi s-a spus ca trebuie sa merg la medicul de fam sau la ORL, pt ca nu e o urgenta. Este sambata. Toate cabinetele sunt inchise. Asa ca am mers la farmacie unde mi s-a recomandat Nistatina de 3 ori pe zi si Glicerina Boraxata. Insa, am inteles ca Glicerina Boraxata e toxica. Va, rog, ma puteti ajuta? E bun tratamentul primit? Oricum luni voi merge la medic, insa, pana atunci ce ma fac? Mentionez ca nu am intrerupt cura de antibiotic, pentru a nu recidiva abcesul.
Va rog, am nevoie de ajutor.
De 3 zile iau ampicilina pentru un abces dentar, iar azi dimineata cand m-am trezit am observat limba alba, acoperita de o substanta branzoasa, care, la periere, s-a mai dus. Primul lucru la care m-am gandit e candidoza bucala. Am intrat in panica si am mers la spital, insa mi s-a spus ca trebuie sa merg la medicul de fam sau la ORL, pt ca nu e o urgenta. Este sambata. Toate cabinetele sunt inchise. Asa ca am mers la farmacie unde mi s-a recomandat Nistatina de 3 ori pe zi si Glicerina Boraxata. Insa, am inteles ca Glicerina Boraxata e toxica. Va, rog, ma puteti ajuta? E bun tratamentul primit? Oricum luni voi merge la medic, insa, pana atunci ce ma fac? Mentionez ca nu am intrerupt cura de antibiotic, pentru a nu recidiva abcesul.
2 comentarii

O schema terapeutica in candidoza orofaringiana este : Diflucan 100mg pe zi, 7 zile;mergeti si la mdeicul stomatolog pentru rezolvarea abcesului denta;numai bine

buna seara, de vreo cateva zile mi-au aparut nuste bubite pe limba si pe peretii cavitatii bucale.sunt albe si sunt foarte speriata.as vrea sa imi spuneti o parere eventual de la un expert.raspuns urgent

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 467candidoza la barbati
- 7candidoza bucala - sfaturi
- 4candida bucala
- 4candida
- 8candidoza bucala- te duci la dermatologie sau med interna
- 5o infectie bucala
- 5candidoza bucala sau streptococ?...Multumesc
- 9m-am pricopsit cu o candidoza oro-faringo-traheala
- 5candidoza bucala?
- 6Am 3 zile de cand folosesc Corsodyl iar limba albicioasa a primit o culoare maronie, e normal?
- 5cand apare candidoza bucala, la barbati, in caz de hiv?
- 0candidoza bucala
- 3Candida bucala de vreo 5 ani
- 1candida bucala bebe
- 0candidoza bucala care nu mai trece
- 6candidoza bucala dispepsie disbiosa intestinala
- 4Candida bucala
- 4Candidoza bucala
- 1Candidoza bucala
- 5Candidoza bucala
Mai multe informații despre: candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: