candidoza bucala care nu mai trece

17-02-2016
iulia_ioana
Nu este medic/terapeut
iulia_ioana
Am incercat din rasputeri sa scap de saliva spumoasa si lipicioasa din gura, depuneri albe si senzatie de arsura in gura, gingii care sangereaza la cea mai mica atingere a periutei de dinti. Doctorii mi-au recomandat pe rand nistatin, flucovim, gargara cu apa si sare, cu bicarbonat, cu ceai de pelin, ulei de cocos, vit C, ulei de oregano, argint coloidal, regim alimentar strict fara dulciuri de niciun fel, fara fructe, fara cartofi, paine, cafea, alcool, nimic fainos, Sprayul homeopat Yeast Candida, extract de lemn cainesc, de mur, granule homeopate cu C.H. Candida, dilutii diferite de 7, 9, 15 si 30, probiotice, 3 pe zi, detoxifierea ficatului, am incercat tot, tot, de exemplu am luat flucovim 150 doza unica 7 zile consecutive pana mi s-a facut rau si am inceput sa vomit, si flucovim 50 una pe zi timp de o luna, usturoi in fiecare zi, nimic, dar nimic din toate astea nu a avut rezultat pozitiv. Candidoza mea bucala, e tot acolo, fericita si infloritoare, imi ofera cadou infectii urinare care nu pot fi tratate decat cu antibiotic, iau si probiotic, de un an ma lupt cu ea. Ce pot sa mai fac? Ma poate ajuta cineva?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Zahărul „hrănește” Candida
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Cum să te ferești de candidoză
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Candidoza pe limbă - cum o recunoști și tratezi
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •