Candida bucala de vreo 5 ani

Buna seara,
De vreo 5 ani am o candida bucala de care nu scap deloc. Ce tratament este eficient in tratarea acestei afectiuni? Multumesc !!!
De vreo 5 ani am o candida bucala de care nu scap deloc. Ce tratament este eficient in tratarea acestei afectiuni? Multumesc !!!
3 comentarii

abordarea problemei este gresita
mai cititi pe forum ce am postat la acest subiect
candidoza Nu este o boala separat, este doar un mic simptom a unor probleme mai grave la nivellul tractului digestiv
se fac investigatii la gastrologie
se schimba complett regimul alimentar si numai dupa asta se poate spera la o vindecare
mai cititi pe forum ce am postat la acest subiect
candidoza Nu este o boala separat, este doar un mic simptom a unor probleme mai grave la nivellul tractului digestiv
se fac investigatii la gastrologie
se schimba complett regimul alimentar si numai dupa asta se poate spera la o vindecare

Multumesc dl Dr ! Ce parere aveti despre folosirea apei cu argint coloidal pentru distrugerea bacteriilor si fungilor? Muraturile care NU sunt puse in otet ci in saramura nu sunt recomandate cu toate ca contin probiotice?

nu am experienta cu apa cu argint
cat despre muraturi...facute acasa, fara otet.. pot fi consumate de toate persoanele care NU au hiperaciditate gastrica
la candida se eclud complet Lactatele si dulciurile.. muraturile nu au nici o relevanta
cat despre muraturi...facute acasa, fara otet.. pot fi consumate de toate persoanele care NU au hiperaciditate gastrica
la candida se eclud complet Lactatele si dulciurile.. muraturile nu au nici o relevanta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8poate fi hiv?
- 4candida bucala
- 4candida
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 3bubite in gura, la baza limbii
- 4infectie sau candidoza?
- 23candidoza cam de 10 ani
- 44Sunt disperata! Am candidoza bucala sau.?
- 9Candidoza bucala aparent usoara
- 0candida bucala sau altceva?
- 1Candidoza bucala
- 17Bebelus cu candidoza bucala
- 0Am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca e candidoza
- 0candidoza bucala
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 1Nedumerire candidoza bucala
- 0candidoza bucala si raceala
- 1Candidoza
- 1Candidoza bucală
- 5Candidoza bucala
Mai multe informații despre: candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: